Ervaringen

Hieronder lees je de ervaringen van mensen die een coachingstraject bij mij hebben gevolgd. Vanwege de privacy zijn er geen namen en bedrijfsnamen vermeld. Ook op Trustpilot en Google zijn er beoordelingen over Meet Me Coaching te lezen.

 • Onlangs heb ik deel genomen aan de workshop Learn to ACT van Judith Willems. Via voorbeelden uit de praktijk en onderbouwde wetenschappelijke theorieën liet ze ons kennis maken met de Acceptance and Commitment Therapy. Het was een interessante en leerzame middag en het geeft een goed inzicht hoe deze behandeling ingezet kan worden bij mensen (medewerkers) die met burn out klachten te maken krijgen. Judith is een gedreven persoon en ik kijk uit naar haar volgende workshop. Mark Vijn - Talent Officer

  thumb Markjr Vijn
  11 oktober 2021
 • Bij Meet me Coaching een workshop ACT gevolgd en gezien hoe de opbouw van een dergelijk traject verloopt. De groep was prettig, de inhoudelijke behandeling zeer interessant. Het enige minpunt was misschien dat we tijd tekort kwamen, maar daar zat niemand mee! Een echte aanrader!

  thumb Irene Koedijk
  11 oktober 2021
 • Prettige en fijne ACT trainingen doorlopen bij Judith van Meet Me. Weer een stuk zelfbewuster en wijzer geworden.

  thumb Rob van Zijp
  11 november 2021
 • Judith heeft meerdere coachingstrajecten voor ons begeleidt naar volle tevredenheid. Ze is scherp, kan goed een spiegel voorhouden en is daarnaast inlevend en betrokken bij de mens. Ze kan ieder op zijn eigen niveau de juiste tools aanreiken en mensen echt verder helpen en stimuleren in hun ontwikkeling.

  thumb Laura Oosterbaan
  11 april 2021
 • Ik ben bij Judith terecht gekomen met een specifieke vraag, waarvan ik dacht dat deze voor mij actueel was. Judith is echter een laag dieper gegaan waardoor ik echt met mezelf aan de slag kon. Dit helpt me in het hier en nu maar geeft mij ook een goede basis voor de toekomst. Judith, heel veel dank voor alles wat ik bij jou heb mogen leren en ontdekken over mijzelf!

  thumb Dirkjan Verdonk
  11 mei 2021
 • Judith is een hele fijne coach die daadwerkelijk luistert . Door haar gedegen coaching, haar methoden en begeleiding ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en daadkrachtiger hebben gemaakt. Judith reikt tools aan waar je te allen tijde naar terug kunt grijpen als je even dreigt te ‘struikelen’. Mijn coachingsessies met haar hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht.”

  thumb Donna Rinzema
  11 april 2021
 • goede coaching, helder en duidelijk en heb er veel aan gehad !!! top

  thumb Martijn Cap
  11 april 2021
 • Ik heb Judith als coach zeer prettig ervaren. Zij gaat zeer professioneel te werk en wist in mijn situatie (burn-out verschijnselen) in vrij korte tijd de vinger op de zere plek te leggen. Haar insteek is dan niet dat ze je een pleister aanbiedt, maar dat je zelf de pijn kan gaan benoemen. Door het te benoemen en er op een andere manier tegen aan te kijken heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen emoties. En om dat inzicht te krijgen maakt Judith gebruik van haar jarenlange ervaring en expertise, wat in mijn geval zeer goed heeft gewerkt. Ik kan Judith daarom ook sterk aanbevelen aan één ieder die inzicht wil verkrijgen in de eigen persoon.

  thumb Robert Luit
  11 mei 2021
 • Ik kan Judith van Meet Me Coaching ten zeerste aanbevelen. Zij heeft mij gedurende een intensief traject geholpen van mijn burn-out klachten af te komen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor!

  thumb Marloes Meijer
  11 mei 2021

Controller:
Ik heb Judith als coach zeer prettig ervaren. Zij gaat zeer professioneel te werk en wist in mijn situatie (burn-out verschijnselen) in vrij korte tijd de vinger op de zere plek te leggen. Haar insteek is dan niet dat ze je een pleister aanbiedt, maar dat je zelf de pijn kan gaan benoemen. Door het te benoemen en er op een andere manier tegen aan te kijken heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen emoties. En om dat inzicht te krijgen maakt Judith gebruik van haar jarenlange ervaring en expertise, wat in mijn geval zeer goed heeft gewerkt. Ik kan Judith daarom ook sterk aanbevelen aan één ieder die inzicht wil verkrijgen in de eigen persoon.

Head of Professional Advancement:
Judith is een erg prettige coach, ik heb veel aan het coachtraject gehad. De gesprekken waren erg fijn en diepgaand, waardoor ik hard aan mezelf heb kunnen werken, zowel bewust als onbewust. Ik heb mezelf terug gevonden en voel me weer compleet. Ik kan Judith echt aanbevelen en heb dat ook al meerdere keren gedaan.

Assistent Accountant:
Het coachtraject was voor mij leerzaam. Judith is een betrokken coach en de coaching was confronterend en nuttig. Ik kan nu mijn emoties tonen en zaken accepteren zoals ze zijn. Ik kan het iedereen adviseren. Het werkboek helpt me om wat ik geleerd heb vast te houden.

DGA:
Ik heb het coachtraject als zeer nuttig ervaren, het heeft geheel aan mijn verwachtingen voldaan. Ik herken mijn valkuilen en weet hoe ik deze kan voorkomen. Ik heb geleerd te handelen naar mijn waarden, zowel in privé als in werk. Judith is een deskundige, empathische en prettige coach, ik heb haar zeer positief ervaren.

HR-Coördinator:
Judith is een hele fijne coach die daadwerkelijk luistert . Door haar gedegen coaching, haar methoden en begeleiding ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en daadkrachtiger hebben gemaakt. Judith reikt tools aan waar je te allen tijde naar terug kunt grijpen als je even dreigt te ‘struikelen’. Mijn coachingsessies met haar hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht.”

Ondernemer:
Judith is een hele fijne, bekwame coach die oprecht geïnteresseerd was in mij als persoon. Ze heeft me een heleboel handvaten gegeven waar ik mee aan de slag kan. Ik had het zelf niet beter kunnen treffen en beveel Judith dan ook van harte aan!

Senior Accountmanager:
Ik heb Judith als een hele fijne coach ervaren! Met haar hulp en begeleiding ben ik tot een aantal mooie inzichten gekomen. Ze heeft een prettige werkwijze en haar gebruik van ACT in de coaching leidt tot eye-openers. Ik zou Judith ook van harte aanbevelen als coach.

Beleidsadviseur:
Judith is een goede coach, ze stelt de juiste vragen, luistert naar wat je zegt en wat je niet zegt. In slechts vier sessies in het kader van loopbaan/carrière gaf zij mij nuttige en heldere inzichten. Zij reflecteert en spiegelt op een prettige manier waardoor je zelf de antwoorden formuleert en zelf verder op zoek kan of verdiepen.

Payroll-manager:
Ik ben bij Judith terecht gekomen met een specifieke vraag, waarvan ik dacht dat deze voor mij actueel was. Judith is echter een laag dieper gegaan waardoor ik echt met mezelf aan de slag kon. 
Dit helpt me in het hier en nu maar geeft mij ook een goede basis voor de toekomst. 
Judith, heel veel dank voor alles wat ik bij jou heb mogen leren en ontdekken over mijzelf!

Ervaringen met Meet Me Coaching.
Foto van bonbons met de tekst: gebankt dat ik deze weg met jou mag afleggen.

Eventmanager/Eigenaar:
Al snel wist ik wat ik wilde gaan doen maar mijn vraag bleef; kan ik dit wel? Kan ik iets totaal anders gaan doen qua werk en het oude loslaten? Durf ik hiervoor te gaan? Judith heeft me met wat vragen kritisch naar mezelf laten kijken. Tijdens de coaching gesprekken krijg je een spiegel voor je die soms confronterend is en je aan het denken zet wat je weer een stap verder helpt. Ook kreeg ik vertrouwen in dat ik op de goede weg zat door nog meer te leren luisteren naar mijn intuïtie, iets wat Judith je ook meegeeft. Kortom; Judith stelt de juiste vragen, laat je nadenken en geeft je een spiegel waardoor je leert en verder komt

Accountmanager:
Judith is een hele leuke en zeer professionele coach. Zij heeft mij in een zeer korte tijd kunnen helpen met mijn klachten van een burn-out. Tegelijkertijd mij begeleidt een nieuwe stap te maken om op een nieuw doel te focussen. Mocht ik de mogelijkheid hebben om mijn traject te verlengen in de toekomst ga ik dit zeker doen. Zij kan in zeer korte tijd een helder beeld geven van jezelf waar je aan kan werken. Haar professionele blik en visie geven een helder inzicht waar je je op kan en mag focussen. Ik kan Judith zeer zeker aanbevelen!

COO:

Bedankt…

… voor het helpen me de juiste balans te vinden toen ik wankelde

… dat je me hebt laten voelen (hart) in plaats van puur en alleen beredeneren (hoofd)

… voor de les dat álle gevoelens en emoties er mogen zijn

… dat je me hebt laten inzien dat ik me kwetsbaar mag opstellen, maar tegelijkertijd nog steeds die krachtige vrouw ben

… voor het besef dat iedere ‘nee’ tegen iemand anders een ‘ja’ is voor mezelf

… dat ik met jouw hulp een verdiepingsslag heb weten aan te brengen in vriendschappen

Bedankt! Dat ik deze, soms hobbelige weg, op dit punt in mijn leven met jouw hulp heb mogen afleggen.

Foto van een krijtbord met die tekst No.

Ik heb ervaren dat Judith geen genoegen neemt met “nee”.

Manager Arbeidsvoorwaarden:
Ik vond het fijn dat Judith ook eigen ervaringen deelt. Het was een pittig en leerzaam traject. Wat ik eruit heb gehaald is dat ik dingen niet meer probeer te vermijden. Ik hoef niet alles positief te zien, pijn mag er ook zijn.

Personeelsadviseur:
Het voelde als een traject waarin alles er kon en mocht zijn, het was positief ondersteunend. Soms was er een spanningsveld, maar in de laatste sessie is alles op z’n plek gevallen. Waar ik nu sta is oké. Ik ga loslaten om met twee handen iets anders te pakken.

Projectleider:
“Mijn ervaringen met mijn coach waren zeer positief, ik heb Judith als zeer kundig en vaardig ervaren. Het traject heeft aan alle verwachtingen voldaan, het was zeer positief. Daardoor heb ik er acceptatie en bewustwording uitgehaald. Ik zal op z’n tijd terugkijken naar de gesprekken om zo follow-up te geven aan mijn eigen leerdoelen.”

Product Manager Europe:
“Judith is de eerste persoon in m’n leven die daadwerkelijk tot me doorgedrongen is en dat is een behoorlijke prestatie! Zij wist als geen ander de vinger op de zere plek te leggen door me in een confronterende spiegel te laten kijken. Omdat Judith heel aandachtig luistert en door samen op zoek te gaan naar oorzaken, vragen en antwoorden, zijn we een heel eind gekomen. Ze laat je bij je gevoel komen en borduurt daar op voort. Niet alles werkte bij mij omdat ik soms weerstand voelde, maar dat is onderdeel van het proces. Het was een zoektocht die we samen begonnen en samen ‘afsloten’. Dankzij Judith heb ik enorme stappen gezet, nu is het de kunst om die positieve lijn door te trekken. Door op eigen kracht verder te gaan. Doortastend, positief, energiek, betrokken en ontwapenend!

Reviews

Jouw ervaringen met ons kunnen hier ook staan! Laat ons weten hoe je je coaching hebt ervaren.

Maatschappelijk werkster:
“Mijn ervaringen met de acht sessies die ik heb gevolgd hebben me veel meer gebracht dan ik had gehoopt. Want ik voel me nu zelfverzekerd en gegroeid. Uit de coaching heb ik gehaald dat ik er mag zijn en dat ik dingen bespreekbaar kan maken. Ik blijf daarom bewust van mijn handelen. Soms zal ik mijn aantekeningen nog eens doornemen. Ik heb het heel fijn gevonden om deze persoonlijke ontwikkeling door te maken en kan het iedereen aanraden. Daarom: heel erg bedankt Judith!”

HR specialist:
“Mijn coach liet me vaak mijn gedachten positief herformuleren of ik moest aangeven wat die gedachte me opleverde. Niet altijd makkelijk, maar wel effectief! Hierdoor heb ik de meest wezenlijke belemmerende gedachten te pakken waardoor ik deze nu kan ombuigen naar iets positiefs. Mijn ervaringen met coaching waren daardoor heel erg waardevol voor mij.”

Fotografe:
“Judith, wat ben ik onder de indruk van jou als coach! Je laat me dingen ontdekken in verbanden die ik zelf nooit bij elkaar had gezocht. Daarom heb je me enorm geholpen.”

Vrouw aan de telefoon

CEO:
“Judith is lief en betrokken, oprecht en stimulerend. Het traject van acht sessies heeft me zakelijk en privé geholpen. Mijn ervaringen met de sessies waren opbouwend met ruimte voor verdieping. Ik heb er een paar eye-openers over mezelf uitgehaald waardoor ik een stukje rijker ben geworden. Het was een fijn, persoonlijk traject en ik kan het zeker aanraden. Want je bereikt een ‘next-level’ van jezelf! Dank voor je hulp.”

Personeelsadviseur
“Ik vond het prettig te ervaren dat je een ‘open’ gesprekspartner was, je liet jezelf ook zien, wat mij heeft geholpen. De coaching heeft in alle opzichten aan mijn verwachtingen voldaan, het was nuttig,leerzaam en confronterend. Judith, dank je wel voor de mooie ervaringen, ik kan het iedereen aanraden.”

Webadviseur/Webmarketeer:
“Lieve Judith, veel dank voor je coaching van de afgelopen maanden. Het heeft mij werkelijk goed gedaan en verder gebracht. Je hebt mij laten voelen dat ik van waarde ben en gestimuleerd om mijn ruimte te pakken. Dat had ik nodig. Het ga je goed! “

Foto van een bordje op een boom gespijkerd met de tekst: privacy.

Jouw ervaringen zijn belangrijk voor ons. Laat ze aan ons weten!

Financieel Manager:
“Het coachingstraject was intensief en leerzaam. Ik hoopte beter te gaan functioneren en zelfverzekerder te worden. Nu ben ik rustiger in bepaalde situaties geworden. En ik weet waar ik op moet letten. Ik kan nu beter waarnemen. Ik heb mijn coach ervaren als een vertrouwd, betrouwbaar en prettig persoon. “

Learning & Development Consultant:
“Judith is een zeer betrokken, begripvolle en warme vrouw met oog voor detail die samen met mij voor maximaal resultaat gaat. Het traject was moeilijk, maar tegelijkertijd leerzaam en bevrijdend. Ik weet nu waarom ik denk zoals ik denk en hoe ik hier mee om moet gaan naar anderen. Met deze gereedschappen ga ik verder omdat Judith mij geleerd heeft hoe ik die moet gebruiken. Ik kan mij geen betere coach wensen! “

Medewerker P&O
“Ik ben zeer tevreden over mijn coachingstraject. Judith is een prettig mens met scherpe inzichten, niets is vreemd en alles kan besproken worden. Ze weet dan ook snel een gevoel van veiligheid te creëren en heeft goede adviezen. Uit mijn coaching heb ik duidelijke inzichten en meer richting in het denken gehaald. Het coachingstraject was zo prettig, dat het van mij daarom langer had mogen duren. Ik heb er veel van opgestoken! “

Vanwege privacy worden hier geen namen en bedrijfsnamen genoemd. Kijk bij Meet Me Relaties als je wilt weten met welke bedrijven wij samenwerken en/of hebben samengewerkt.

Foto van een vrouw met een laptop op schoot. tekst: Onafhankelijke ervaringen zijn ook op Trustpilot te vinden.

Ervaringen met Meet Me Coaching zijn ook op Trustpilot te vinden, een onafhankelijke review-site.

Loopbaancoach:
“Mijn verwachting was een stap verder te komen in mijn ontwikkeling en dat is volledig uitgekomen. Ik heb meer stevigheid en helderheid uit de coaching gehaald. Daardoor voel ik me nu veel zekerder van mezelf, veel krachtiger. Judith heb ik ervaren als een prettige coach, deskundig en ervaren. En ze is prettig in de communicatie, waarbij ik verbinding heb ervaren. De coaching kwam voor mij op het juiste moment en is heel waardevol geweest.”

Consultant:
“Ik heb een nieuwe blik op hoe ik contact met anderen maak en ben tot goede inzichten gekomen waarmee ik zal blijven oefenen. Het coachingstraject is nuttig en waardevol, ik heb tips die ik steeds kan blijven toepassen. Ik kan Judith zeker aanrader, zij is een plezierige coach en kwam open, vriendelijk en zachtaardig op mij over.”

CEO:
“Ik heb het coachingstraject als zeer nuttig ervaren. Wat een mooie aanvulling en net dat beetje meer om tot oplossingen en richtingen te komen. Het heeft me zelfinzicht gegeven en daardoor is een stukje van de puzzel opgehelderd. Mijn coach heb ik ervaren als zeer prettig, duidelijk, gestructureerd en ook met kennis van zaken. “

Manager Techniek en Technische dienst:
“Ik zou het coachingstraject voor 100% aanraden want ik heb er vertrouwen, inzicht en weerklank uitgehaald. De coaching zou eigenlijk een doorlopend proces moeten zijn. Judith is een vriendelijke, stimulerende, confronterende en inzichtgevende coach. Dit was een heel fijn en positief traject.”

Foto van Judith Willems

Wil jij ook gecoacht worden door mij? Bel mij vandaag nog! Sessies zijn mogelijk in Amersfoort/Leusden, Hilversum en Utrecht.

Rayonmanager:
“De coaching heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan en de handvatten die ik heb gekregen zijn zeer bruikbaar. Ik heb Judith ervaren als heel prettig en open. Door haar coaching ben ik zelfverzekerder geworden en maak ik zaken die mij dwars zitten eerder bespreekbaar.”

Rayonmanager:

“Ik heb mijn coach ervaren als constructief en het traject als zeer leerzaam. Daarom zou ik graag over 1 á 2 jaar weer een vervolg hebben op deze coaching.”

Communicatiemedewerker:

“De coaching heeft mijn verwachtingen overtroffen, het heeft mijn zelfinzicht vergroot. Het traject was leerzaam en inspirerend. Mijn coach heb ik als een aangenaam persoon ervaren. Ze stelde me op mijn gemak en luisterde goed.”

Algemeen Directeur:

“Ik heb veel over mezelf geleerd gedurende de coaching. Het heeft me verrijkt met nieuwe inzichten en ik heb Judith ervaren als een prettige, ervaren coach. Ik kan het daarom iedereen aanraden!”

Foto van een gelukkige vrouw met de armen in de lucht op het strand

Ik voel me bevrijd en zit nu lekker in mijn vel!

Commercieel Manager:

“Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten maar wat een geweldig traject heb ik gehad. Door Judith heb ik geleerd dicht bij mezelf te blijven en dat voelt goed. Ik voel me ‘bevrijd’ en zit nu lekker in mijn vel. Judith: je bent een top-coach!”

Arts-assistent:
“Ik heb een coachingstraject gedaan omdat ik niet zo goed meer wist wat ik nu zelf wilde. Dankzij de coaching heb ik weer richting, weet ik waar ik naartoe wil. Dank voor de fijne begeleiding.”

Algemeen Directeur:

“Ik voelde me als directeur niet stevig genoeg in mijn functie en had geen idee waardoor dat kwam. In de coaching ben ik daarachter gekomen en heb ik geleerd hoe dat te veranderen. Het was voor mij een openbaring en ik heb er veel aan gehad. Daarom zou van  mij iedereen een coach moeten hebben.”

Regiomanager:

“Ik heb ervaren dat mijn manier van communiceren niet effectief was. Daardoor botste ik vaak met collega’s. Ik heb dus de spreekwoordelijke spiegel voorgehouden gekregen en ben gaan inzien dat ik een groot aandeel had in die botsingen. Door de vele oefeningen gaat dit nu veel beter. Dat neemt dus een hoop spanning bij mij weg. Judith, ik heb veel respect voor hoe je met me bent omgegaan. Petje af, ik stuur daarom iedereen die een coach nodig heeft naar jou!”