Agenda voor trainingen en workshopsDeze workshop voor HR-professionals, managers en leidinggevenden is een kennismaking met Acceptance and Commitment Therapy. ACT is wetenschappelijk aangetoond effectief en wordt succesvol ingezet om organisaties te helpen ziekteverzuim te voorkomen, door de veerkracht van medewerkers te vergroten en hen te leren concreet te handelen vanuit zelfacceptatie en persoonlijke waarden. In deze korte workshop ga je zelf ervaren wat ACT is. Uiteraard wordt er voor koffie, thee en wat lekkers gezorgd. Na afloop is er een hapje en een drankje.

Data en tijd:

Oktober:
Woensdag 27.10.2021: 13.30 – 16.30 uur volgeboekt

November:
Woensdag 10.11.2021: 13.30 – 16.30 uur

Mocht er geen geschikte datum voor je beschikbaar zijn, dan kan je je gegevens achterlaten via het inschrijfformulier. Vul dan geen datum in bij ‘Datum training | workshop’. Je ontvangt bericht als er nieuwe data ingepland worden.

Kosten:
€ 150,-

Inclusief koffie/thee, versnaperingen, hapjes en drankjes.
Exclusief BTW.


In deze basistraining ACT krijg je alles aangereikt om lichter te kunnen leven. Je krijgt een duidelijke uitleg van de verschillende thema’s binnen ACT en je zult leren ACT toe te passen zodat je uit de mallemolen van je gepieker kunt stappen. In 6 weken tijd krijg je iedere week een les toegestuurd, met een uitleg-filmpje en oefeningen. Via de mail kan je vragen stellen aan de ACT-coach.

Je kunt je opgeven via het onderstaande inschrijfformulier.

Kosten:
€ 45,-
Inclusief 6 online lessen, de mogelijkheid vragen te stellen per mail, BTW


Wil je leren hoe je meer ontspannen in het leven kan staan en beter kan omgaan met negatieve gedachten en gevoelens? En wil je ontdekken wat voor jou belangrijke waarden in het leven zijn en hoe je vanaf nu daar naar kunt handelen? Zonder dat je je tegen laat houden door belemmerende gedachten en gevoelens? Dan is deze groepstraining precies wat jij zoekt. Door deze training, waarin je samen met je groepsgenoten aan de slag gaat met jezelf, krijg je een meer ontspannen en vrijer leven.

De 3 daagse learn to ACT training:
Leert je om te gaan met stress
Leert je effectieve vaardigheden waardoor je meer keuzevrijheid krijgt
Leert je te leven volgens je waarden
Leert je milder te worden voor jezelf
Leert je mindfulness op een makkelijke manier in het dagelijks leven toe te passen

Via de ACT-app ontvang je nieuwe filmpjes, verhalen, uitleg, oefeningen en opdrachten. Daarnaast krijg je een werkboek dat je ondersteunt bij jouw leerproces.

Kosten:
€1.500,-

Inclusief:
3 dagen training van 10.00 – 17.00 uur
Lunch, koffie/thee/water
Werkboek
ACT-app

Exclusief:
BTW

Data en tijd:

Oktober:
Woensdag 13 oktober: 10.00 – 17.00 uur

Inschrijven kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Mocht er geen geschikte datum voor je beschikbaar zijn, dan kan je je gegevens achterlaten via het inschrijfformulier. Vul dan geen datum in bij ‘Datum training | workshop’. Je ontvangt bericht als er nieuwe data ingepland worden.


Inschrijfformulier: