Agenda voor trainingen en workshops


De training Zorg voor Veerkracht is een intensieve 1-daagse training voor zorgprofessionals, ontwikkeld in samenwerking met Dr. Peter Willems, neurochirurg. In deze training leren deelnemers ‘Acceptance and Commitment Therapy’ (ACT) kennen en toepassen bij zichzelf en anderen. ACT is een derde generatie cognitieve gedragstherapie (CGT) die tot doel heeft de psychologische flexibiliteit te vergroten. De duurzame verandering die dit teweeg brengt in mentale veerkracht, werkt door in zowel het professionele- als het privé-leven. Professioneel vergroot het de weerbaarheid tegen burn-out, versterkt het peer-support-gedrag onder collega’s en helpt het bij de begeleiding van patiënten en hun coping.

Na de training zijn de deelnemers vertrouwd met de zes peilers van ACT en zijn ze in staat deze toe te passen bij zichzelf, collega’s en patiënten. Deze verworvenheden zullen verschillende CanMEDS-competenties versterken: communicatie, samenwerking en professioneel handelen.

De training wordt gegeven door Judith Willems, ACT Master/trainer/coach en Peter Willems, neurochirurg.

Accreditatie ia aangevraagd (ABAN en NAPA).

Kosten:
€ 750,-

Inclusief:
Lunch, koffie/thee/water

Data en tijd:
Zaterdag 09.07.2022: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 03.09.2022: 10.00 – 18.00 uur

Inschrijven:
Inschrijven kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Mocht er geen geschikte datum voor je beschikbaar zijn, dan kan je je gegevens achterlaten via het inschrijfformulier. Vul dan geen datum in bij ‘Datum training | workshop’. Je ontvangt bericht als er nieuwe data ingepland worden.


Workshop Learn to ACT

Deze workshop voor HR-professionals, managers en leidinggevenden is een kennismaking met Acceptance and Commitment Therapy. ACT is wetenschappelijk aangetoond effectief en wordt succesvol ingezet om organisaties te helpen ziekteverzuim te voorkomen, door de veerkracht van medewerkers te vergroten en hen te leren concreet te handelen vanuit zelfacceptatie en persoonlijke waarden. In deze korte workshop ga je zelf ervaren wat ACT is. Uiteraard wordt er voor koffie, thee en wat lekkers gezorgd. Na afloop is er een hapje en een drankje.

Data en tijd:

Mei:
Woensdag 11.05.2022: 13.30 – 16.30 uur

Juni:
Woensdag 15.06.2022: 13.30 – 16.30 uur

Mocht er geen geschikte datum voor je beschikbaar zijn, dan kan je je gegevens achterlaten via het inschrijfformulier. Vul dan geen datum in bij ‘Datum training | workshop’. Je ontvangt bericht als er nieuwe data ingepland worden.

Kosten:
€ 150,-

Inclusief koffie/thee, versnaperingen, hapjes en drankjes.
Exclusief BTW.


Groepstraining ACT

Wil je leren hoe je meer ontspannen in het leven kan staan en beter kan omgaan met negatieve gedachten en gevoelens? En wil je ontdekken wat voor jou belangrijke waarden in het leven zijn en hoe je vanaf nu daar naar kunt handelen? Zonder dat je je tegen laat houden door belemmerende gedachten en gevoelens? Dan is deze groepstraining precies wat jij zoekt. Door deze training, waarin je samen met je groepsgenoten aan de slag gaat met jezelf, krijg je een meer ontspannen en vrijer leven.

De 3-daagse Learn to ACT training:
Leert je om te gaan met stress
Leert je effectieve vaardigheden waardoor je meer keuzevrijheid krijgt
Leert je te leven volgens je waarden
Leert je milder te worden voor jezelf
Leert je mindfulness op een makkelijke manier in het dagelijks leven toe te passen

Via de ACT-app ontvang je nieuwe filmpjes, verhalen, uitleg, oefeningen en opdrachten. Daarnaast krijg je een werkboek dat je ondersteunt bij jouw leerproces.

Kosten:
€ 1.500,-

Inclusief:
3 dagen training van 10.00 – 17.00 uur
Lunch, koffie/thee/water
Werkboek
ACT-app

Exclusief:
BTW

Data en tijd:
Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data voor de groepstraining.
Inschrijven kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Mocht er geen geschikte datum voor je beschikbaar zijn, dan kan je je gegevens achterlaten via het inschrijfformulier. Vul dan geen datum in bij ‘Datum training | workshop’. Je ontvangt bericht als er nieuwe data ingepland worden.


Online zelfhulp Basistraining ACT

In deze basistraining ACT krijg je alles aangereikt om lichter te kunnen leven. Je krijgt een duidelijke uitleg van de verschillende thema’s binnen ACT en je zult leren ACT toe te passen zodat je uit de mallemolen van je gepieker kunt stappen. In 6 weken tijd krijg je iedere week een les toegestuurd, met een uitleg-filmpje en oefeningen. Via de mail kan je vragen stellen aan de ACT-coach.

Je kunt je opgeven via het onderstaande inschrijfformulier.

Kosten:
€ 45,-
Inclusief 6 online lessen, de mogelijkheid vragen te stellen per mail, BTW


 • 5 star review  Ik ben bij Judith terecht gekomen met een specifieke vraag, waarvan ik dacht dat deze voor mij actueel was. Judith is echter een laag dieper gegaan waardoor ik echt met mezelf aan de slag kon. Dit helpt me in het hier en nu maar geeft mij ook een goede basis voor de toekomst. Judith, heel veel dank voor alles wat ik bij jou heb mogen leren en ontdekken over mijzelf!

  thumb Dirkjan Verdonk
  11 mei 2021
 • 5 star review  Judith is een hele fijne coach die daadwerkelijk luistert . Door haar gedegen coaching, haar methoden en begeleiding ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en daadkrachtiger hebben gemaakt. Judith reikt tools aan waar je te allen tijde naar terug kunt grijpen als je even dreigt te ‘struikelen’. Mijn coachingsessies met haar hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht.”

  thumb Donna Rinzema
  11 april 2021
 • 4 star review  Bij Meet me Coaching een workshop ACT gevolgd en gezien hoe de opbouw van een dergelijk traject verloopt. De groep was prettig, de inhoudelijke behandeling zeer interessant. Het enige minpunt was misschien dat we tijd tekort kwamen, maar daar zat niemand mee! Een echte aanrader!

  thumb Irene Koedijk
  11 oktober 2021
 • 5 star review  Onlangs heb ik deel genomen aan de workshop Learn to ACT van Judith Willems. Via voorbeelden uit de praktijk en onderbouwde wetenschappelijke theorieën liet ze ons kennis maken met de Acceptance and Commitment Therapy. Het was een interessante en leerzame middag en het geeft een goed inzicht hoe deze behandeling ingezet kan worden bij mensen (medewerkers) die met burn out klachten te maken krijgen. Judith is een gedreven persoon en ik kijk uit naar haar volgende workshop. Mark Vijn - Talent Officer

  thumb Markjr Vijn
  11 oktober 2021
 • 5 star review  Judith heeft meerdere coachingstrajecten voor ons begeleidt naar volle tevredenheid. Ze is scherp, kan goed een spiegel voorhouden en is daarnaast inlevend en betrokken bij de mens. Ze kan ieder op zijn eigen niveau de juiste tools aanreiken en mensen echt verder helpen en stimuleren in hun ontwikkeling.

  thumb Laura Oosterbaan
  11 april 2021
 • 5 star review  goede coaching, helder en duidelijk en heb er veel aan gehad !!! top

  thumb Martijn Cap
  11 april 2021
 • 5 star review  Ik kan Judith van Meet Me Coaching ten zeerste aanbevelen. Zij heeft mij gedurende een intensief traject geholpen van mijn burn-out klachten af te komen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor!

  thumb Marloes Meijer
  11 mei 2021
 • 5 star review  Ik heb Judith als coach zeer prettig ervaren. Zij gaat zeer professioneel te werk en wist in mijn situatie (burn-out verschijnselen) in vrij korte tijd de vinger op de zere plek te leggen. Haar insteek is dan niet dat ze je een pleister aanbiedt, maar dat je zelf de pijn kan gaan benoemen. Door het te benoemen en er op een andere manier tegen aan te kijken heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen emoties. En om dat inzicht te krijgen maakt Judith gebruik van haar jarenlange ervaring en expertise, wat in mijn geval zeer goed heeft gewerkt. Ik kan Judith daarom ook sterk aanbevelen aan één ieder die inzicht wil verkrijgen in de eigen persoon.

  thumb Robert Luit
  11 mei 2021
 • 5 star review  Prettige en fijne ACT trainingen doorlopen bij Judith van Meet Me. Weer een stuk zelfbewuster en wijzer geworden.

  thumb Rob van Zijp
  11 november 2021
Inschrijfformulier Workshops & Trainingen