Agenda voor trainingen en workshops


De training Zorg voor Veerkracht is een intensieve 1-daagse training voor zorgprofessionals, ontwikkeld in samenwerking met Dr. Peter Willems, neurochirurg. In deze training leren deelnemers ‘Acceptance and Commitment Therapy’ (ACT) kennen en toepassen bij zichzelf en anderen. ACT is een derde generatie cognitieve gedragstherapie (CGT) die tot doel heeft de psychologische flexibiliteit te vergroten. De duurzame verandering die dit teweeg brengt in mentale veerkracht, werkt door in zowel het professionele- als het privé-leven. Professioneel vergroot het de weerbaarheid tegen burn-out, versterkt het peer-support-gedrag onder collega’s en helpt het bij de begeleiding van patiënten en hun coping.

Na de training zijn de deelnemers vertrouwd met de zes peilers van ACT en zijn ze in staat deze toe te passen bij zichzelf, collega’s en patiënten. Deze verworvenheden zullen verschillende CanMEDS-competenties versterken: communicatie, samenwerking en professioneel handelen.

De training wordt gegeven door Judith Willems, ACT Master/trainer/coach en Peter Willems, neurochirurg.

Accreditatie 6 punten: ABAN, NAPA, VSR en KRF-NL/SKF.

Kosten:
€ 750,-
*
*Bij inschrijving voor 5 februari 2023 krijg je €100,- korting

Speciaal tarief voor A(N)IOS, PA-ers en Verpleegkundig Specialisten:
€ 495,-*
*Bij inschrijven voor 5 februari 2023 krijg je €50,- korting

Inclusief:
Lunch, koffie/thee/water

Data en tijd:
Zaterdag 14 januari 2023: 10.00 – 18.00 uur – vol
Vrijdag 10 februari 2023: 10.00 – 18.00 uur

Inschrijven:
Inschrijven kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Mocht er geen geschikte datum voor je beschikbaar zijn, dan kan je je gegevens achterlaten via het inschrijfformulier. Vul dan geen datum in bij ‘Datum training | workshop’. Je ontvangt bericht als er nieuwe data ingepland worden.


Groepstraining ACT

Herken je dat?
Het gevoel van teveel druk op je schouders? ‘Ja’ zeggen terwijl je al zoveel te doen hebt? Het gevoel dat anderen over je grens gaan? En het moeilijk vinden daar iets van te zeggen? Of in situaties terecht komen die onprettig zijn en niet weten hoe je een houding te geven? Heb je weleens het gevoel dat je een keer door de mand gaat vallen? Dat je zo perfectionistisch bent, dat je er last van krijgt?

Deze training gaat je helpen de druk te verlichten zodat je weer lekker in je vel komt te zitten. Je leert hoe je weer van het leven kunt genieten zonder de last van belemmerende gedachten. En je leert te kiezen voor wat voor jou belangrijk is en daarvoor te gaan, in plaats van je te laten leiden door de waan van de dag.

Je krijgt een uitgebreid werkboek t.w.v. €25,- met oefeningen en de theorie uit de training. Ook krijg je toegang tot de ACT-app. Hierin krijg je na de training 8 weken lang filmpjes, verhalen en uitleg, zodat je bezig blijft met je leerproces en de training beklijft.

De ééndaagse training is inclusief uitgebreide lunch, koffie/thee/frisdrank/water en lekkere tussendoortjes.

Kosten:
€ 650,-*
*Bij inschrijven t/m 14 januari 2023 krijg je € 150,- korting

Dit is inclusief:

 • 1 dag training van 10.00 – 17.00 uur
 • Uitgebreid werkboek
 • ACT-app met wekelijks divers materiaal om je leerproces 8 weken lang na de training te ondersteunen
 • Goed verzorgde lunch
 • Lekkere versnaperingen tussendoor
 • Goede koffie, diverse smaken thee, frisdrank en water

Exclusief:
BTW

Locatie:
Van der Valk – A1
Ruimtevaart 22 – 24
3824 MX Amersfoort

Data en tijden:

Momenteel geen data beschikbaar

Inschrijven:
Inschrijven kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Mocht er geen geschikte datum voor je beschikbaar zijn, dan kan je je gegevens achterlaten via het inschrijfformulier. Vul dan geen datum in bij ‘Datum training | workshop’. Je ontvangt bericht als er nieuwe data ingepland worden.


Deze workshop voor HR-professionals, managers en leidinggevenden is een kennismaking met Acceptance and Commitment Therapy. ACT is wetenschappelijk aangetoond effectief en wordt succesvol ingezet om organisaties te helpen ziekteverzuim te voorkomen, door de veerkracht van medewerkers te vergroten en hen te leren concreet te handelen vanuit zelfacceptatie en persoonlijke waarden. In deze korte workshop ga je zelf ervaren wat ACT is. Uiteraard wordt er voor koffie, thee en wat lekkers gezorgd.

Data en tijd:

Januari 2023:
Woensdag 18 januari: 13.30 – 16.30 uur – vol

Februari 2023:
Woensdag 8 februari: 13.30 – 16.30 uur

Maart 2023:
Woensdag 8 maart: 13.30 – 16.30 uur

Mocht er geen geschikte datum voor je beschikbaar zijn, dan kan je je gegevens achterlaten via het inschrijfformulier. Vul dan geen datum in bij ‘Datum training | workshop’. Je ontvangt bericht als er nieuwe data ingepland worden.

Kosten:
€ 150,-

Inclusief koffie/thee, versnaperingen, hapjes en drankjes.
Exclusief BTW.


Online zelfhulp Basistraining ACT

In deze basistraining ACT krijg je alles aangereikt om lichter te kunnen leven. Je krijgt een duidelijke uitleg van de verschillende thema’s binnen ACT en je zult leren ACT toe te passen zodat je uit de mallemolen van je gepieker kunt stappen. In 6 weken tijd krijg je iedere week een les toegestuurd, met een uitleg-filmpje en oefeningen. Via de mail kan je vragen stellen aan de ACT-coach.

Je kunt je opgeven via het onderstaande inschrijfformulier.

Kosten:
€ 45,-
Inclusief 6 online lessen, de mogelijkheid vragen te stellen per mail, BTW


 • Judith heeft meerdere coachingstrajecten voor ons begeleidt naar volle tevredenheid. Ze is scherp, kan goed een spiegel voorhouden en is daarnaast inlevend en betrokken bij de mens. Ze kan ieder op zijn eigen niveau de juiste tools aanreiken en mensen echt verder helpen en stimuleren in hun ontwikkeling.

  thumb Laura Oosterbaan
  11 april 2021
 • Prettige en fijne ACT trainingen doorlopen bij Judith van Meet Me. Weer een stuk zelfbewuster en wijzer geworden.

  thumb Rob van Zijp
  11 november 2021
 • Ik kan Judith van Meet Me Coaching ten zeerste aanbevelen. Zij heeft mij gedurende een intensief traject geholpen van mijn burn-out klachten af te komen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor!

  thumb Marloes Meijer
  11 mei 2021
 • Judith is een hele fijne coach die daadwerkelijk luistert . Door haar gedegen coaching, haar methoden en begeleiding ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en daadkrachtiger hebben gemaakt. Judith reikt tools aan waar je te allen tijde naar terug kunt grijpen als je even dreigt te ‘struikelen’. Mijn coachingsessies met haar hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht.”

  thumb Donna Rinzema
  11 april 2021
 • Onlangs heb ik deel genomen aan de workshop Learn to ACT van Judith Willems. Via voorbeelden uit de praktijk en onderbouwde wetenschappelijke theorieën liet ze ons kennis maken met de Acceptance and Commitment Therapy. Het was een interessante en leerzame middag en het geeft een goed inzicht hoe deze behandeling ingezet kan worden bij mensen (medewerkers) die met burn out klachten te maken krijgen. Judith is een gedreven persoon en ik kijk uit naar haar volgende workshop. Mark Vijn - Talent Officer

  thumb Markjr Vijn
  11 oktober 2021
 • Ik heb Judith als coach zeer prettig ervaren. Zij gaat zeer professioneel te werk en wist in mijn situatie (burn-out verschijnselen) in vrij korte tijd de vinger op de zere plek te leggen. Haar insteek is dan niet dat ze je een pleister aanbiedt, maar dat je zelf de pijn kan gaan benoemen. Door het te benoemen en er op een andere manier tegen aan te kijken heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen emoties. En om dat inzicht te krijgen maakt Judith gebruik van haar jarenlange ervaring en expertise, wat in mijn geval zeer goed heeft gewerkt. Ik kan Judith daarom ook sterk aanbevelen aan één ieder die inzicht wil verkrijgen in de eigen persoon.

  thumb Robert Luit
  11 mei 2021
 • Ik ben bij Judith terecht gekomen met een specifieke vraag, waarvan ik dacht dat deze voor mij actueel was. Judith is echter een laag dieper gegaan waardoor ik echt met mezelf aan de slag kon. Dit helpt me in het hier en nu maar geeft mij ook een goede basis voor de toekomst. Judith, heel veel dank voor alles wat ik bij jou heb mogen leren en ontdekken over mijzelf!

  thumb Dirkjan Verdonk
  11 mei 2021
 • goede coaching, helder en duidelijk en heb er veel aan gehad !!! top

  thumb Martijn Cap
  11 april 2021
 • Bij Meet me Coaching een workshop ACT gevolgd en gezien hoe de opbouw van een dergelijk traject verloopt. De groep was prettig, de inhoudelijke behandeling zeer interessant. Het enige minpunt was misschien dat we tijd tekort kwamen, maar daar zat niemand mee! Een echte aanrader!

  thumb Irene Koedijk
  11 oktober 2021
Inschrijfformulier Workshops & Trainingen