Relaties

Hieronder tref je de logo’s van organisaties waar ik mee samenwerk of heb gewerkt. Het zijn heel diverse organisaties, waardoor ik uit een brede ervaring kan putten. Het maakt dat ik scherp en daadkrachtig blijf. Naast de grote diversiteit aan relaties werk ik ook met een diversiteit aan mensen. Ik coach voornamelijk directie en management. Je kunt bij mij in alle vertrouwen en in een veilige omgeving je verhaal doen. Kies dus voor dè burn-out coach in Leusden (dichtbij Hilversum, Amersfoort en Nijkerk).

Wil jij ook tussen mijn relaties komen te staan? Bel of mail mij voor een kennismakingsgesprek.

Foto van twee mensen die handen schudden en de tekst: Join the club. Word een relatie van Meet Me Coaching.

Waarom zou jij voor mij als coach kiezen?

 • Judith is een hele fijne coach die daadwerkelijk luistert . Door haar gedegen coaching, haar methoden en begeleiding ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en daadkrachtiger hebben gemaakt. Judith reikt tools aan waar je te allen tijde naar terug kunt grijpen als je even dreigt te ‘struikelen’. Mijn coachingsessies met haar hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht.”

  thumb Donna Rinzema
  11 april 2021
 • Bij Meet me Coaching een workshop ACT gevolgd en gezien hoe de opbouw van een dergelijk traject verloopt. De groep was prettig, de inhoudelijke behandeling zeer interessant. Het enige minpunt was misschien dat we tijd tekort kwamen, maar daar zat niemand mee! Een echte aanrader!

  thumb Irene Koedijk
  11 oktober 2021
 • Ik ben bij Judith terecht gekomen met een specifieke vraag, waarvan ik dacht dat deze voor mij actueel was. Judith is echter een laag dieper gegaan waardoor ik echt met mezelf aan de slag kon. Dit helpt me in het hier en nu maar geeft mij ook een goede basis voor de toekomst. Judith, heel veel dank voor alles wat ik bij jou heb mogen leren en ontdekken over mijzelf!

  thumb Dirkjan Verdonk
  11 mei 2021
 • Prettige en fijne ACT trainingen doorlopen bij Judith van Meet Me. Weer een stuk zelfbewuster en wijzer geworden.

  thumb Rob van Zijp
  11 november 2021
 • goede coaching, helder en duidelijk en heb er veel aan gehad !!! top

  thumb Martijn Cap
  11 april 2021
 • Judith heeft meerdere coachingstrajecten voor ons begeleidt naar volle tevredenheid. Ze is scherp, kan goed een spiegel voorhouden en is daarnaast inlevend en betrokken bij de mens. Ze kan ieder op zijn eigen niveau de juiste tools aanreiken en mensen echt verder helpen en stimuleren in hun ontwikkeling.

  thumb Laura Oosterbaan
  11 april 2021
 • Ik heb Judith als coach zeer prettig ervaren. Zij gaat zeer professioneel te werk en wist in mijn situatie (burn-out verschijnselen) in vrij korte tijd de vinger op de zere plek te leggen. Haar insteek is dan niet dat ze je een pleister aanbiedt, maar dat je zelf de pijn kan gaan benoemen. Door het te benoemen en er op een andere manier tegen aan te kijken heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen emoties. En om dat inzicht te krijgen maakt Judith gebruik van haar jarenlange ervaring en expertise, wat in mijn geval zeer goed heeft gewerkt. Ik kan Judith daarom ook sterk aanbevelen aan één ieder die inzicht wil verkrijgen in de eigen persoon.

  thumb Robert Luit
  11 mei 2021
 • Ik kan Judith van Meet Me Coaching ten zeerste aanbevelen. Zij heeft mij gedurende een intensief traject geholpen van mijn burn-out klachten af te komen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor!

  thumb Marloes Meijer
  11 mei 2021
 • Onlangs heb ik deel genomen aan de workshop Learn to ACT van Judith Willems. Via voorbeelden uit de praktijk en onderbouwde wetenschappelijke theorieën liet ze ons kennis maken met de Acceptance and Commitment Therapy. Het was een interessante en leerzame middag en het geeft een goed inzicht hoe deze behandeling ingezet kan worden bij mensen (medewerkers) die met burn out klachten te maken krijgen. Judith is een gedreven persoon en ik kijk uit naar haar volgende workshop. Mark Vijn - Talent Officer

  thumb Markjr Vijn
  11 oktober 2021

Kwaliteit
Relaties zijn belangrijk voor mij. Om te zorgen voor tevreden klanten zorg ik dat mijn kwaliteit gewaarborgd blijft. Door regelmatig bijscholing te volgen, blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van coaching. Als lid van de NOBCO heb ik me gecommitteerd aan de gedragsregels voor coaches. Deze regels zijn er om jou te beschermen.

Mijn relaties:

Logo Specsavers, het bedrijf dat behoort tot de relaties van Meet Me CoachingLogo Voigt Travel, het bedrijf dat behoort tot de relaties van Meet Me CoachingLogo Praxis, het bedrijf dat behoort tot de relaties van Meet Me CoachingPWC, het bedrijf dat behoort tot de relaties van Meet Me CoachingLogo Yusen Logisitics, het bedrijf dat behoort tot de relaties van Meet Me CoachingGemeente Hoorn, de oganisatie behoort tot de relaties van Meet Me CoachingGemeente Heerhugowaard, de oganisatie behoort tot de relaties van Meet Me Coaching

logo gemeente_medemblik, de oganisatie behoort tot de relaties van Meet Me Coaching

logo nibesvv

aidsfonds, de oganisatie behoort tot de relaties van Meet Me Coaching

logo pvda

logo Jongejan

flamingo-casino, de oganisatie behoort tot de relaties van Meet Me Coaching

usg_people, de oganisatie behoort tot de relaties van Meet Me Coaching

scholtens, de oganisatie behoort tot de relaties van Meet Me Coaching

logo avontuur

logo hekoned

wij special media, de oganisatie behoort tot de relaties van Meet Me Coaching

logo lumc

logo brandsma verzekeringen

logo Dofra

Gemeente Leidschendam Voorburg, de oganisatie behoort tot de relaties van Meet Me Coaching

Maruna, de oganisatie behoort tot de relaties van Meet Me Coaching

BNN-Vara, de oganisatie behoort tot de relaties van Meet Me Coaching

Toshiba, de oganisatie behoort tot de relaties van Meet Me Coaching

logo ndc-it

ABP, de oganisatie behoort tot de relaties van Meet Me Coaching

Liberty Global, de oganisatie behoort tot de relaties van Meet Me Coaching

Vital Images Europe, de oganisatie behoort tot de relaties van Meet Me Coaching

Canon Medical Systems, de oganisatie behoort tot de relaties van Meet Me Coaching

Logo Kinderopvang Snoopy, een relatie van Meet Me Coaching

Logo Van den Berghe Verdegaal, een relatie van Meet Me Coaching

Logo Broad Horizon
Logo Royal Haskoning, een relatie van Meet Me CoachingLogo PVH

Logo Leger des Heils
< >