Heb jij mensen in jouw organisatie die dreigen uit te vallen? Medewerkers die veel stress ervaren of de laatste tijd steeds vaker een steekje laten vallen? Misschien hoor je over collega’s die de laatste tijd steeds meer moeite krijgen zich te concentreren. En vermoed je een dreigende je burn-out bij je werknemer. Ik ben dè burn-out coach voor HR-professionals!

Ik coach voor deze organisaties


Hoge kosten
Als een werknemer uitvalt door ziekte, dan brengt dit hoge kosten met zich mee. Voor de uitgevallen medewerker is vaak vervanging nodig. En als collega’s de taken overnemen, zal bij hen de werkdruk toenemen. Gemiddeld kost een werknemer met burn-out de organisatie €60.000,- per jaar. Als HR-professional wil je je werknemers zo goed mogelijk helpen en voorkomen dat ze ziek thuis komen te zitten.

Ik kan je hierbij helpen
Mijn burn-out traject helpt de werknemer te veranderen wat er mis is en anders om te gaan met de moeilijkheden die hij ervaart. Mijn traject is gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapy, ACT. Deze methode is een wetenschappelijk bewezen effectieve vorm van coaching.

Lees hier reviews over Meet Me Coaching

Het resultaat?
Een medewerker die weer goed in z’n vel zit. Die weet wat hij wil en daar naar gaat handelen. Een medewerker die weer met vertrouwen naar zichzelf en naar de toekomst kan kijken. Die het werk weer als fijn, in plaats van als belastend gaat ervaren.

Vrouw ligt ziek op de bank. Zoek je als HR professional een burn-out coach?

Bel gerust voor een kennismaking!