Zijn er medewerkers in jouw organisatie die dreigen uit te vallen? Of die veel stress ervaren en de laatste tijd steeds vaker een steekje laten vallen? Misschien hoor je over een medewerker die al een poosje moeite heeft zich te concentreren. En vermoed je een dreigende burn-out. Ik ben Judith Willems, dè burn-out coach voor HR-professionals!

Na twaalf jaar als manager in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, voelde ik dat mijn passie meer lag bij het begeleiden van mensen. Door eigen ervaring weet ik hoe stressvol een carrière kan zijn. Inmiddels help ik ruim 16 jaar managers en directieleden weer lekker in hun vel te zitten. Dat doe ik voor heel diverse, toonaangevende organisaties.

In mijn praktijk combineer ik een scherpe intuïtie met de kennis uit mijn opleidingen en mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. Al gauw leg ik de vinger op de zere plek en weet ik tot mijn cliënten door te dringen en ze aan het denken te zetten. Bij mij ga je een laag dieper, waardoor het resultaat blijvend is. Ik zorg ervoor dat ze weer op eigen kracht verder kunnen.

Ik coach voor deze organisaties


Hoge kosten
Als een werknemer uitvalt door ziekte, brengt dit hoge kosten met zich mee. Voor de uitgevallen medewerker is vaak vervanging nodig. En als collega’s de taken overnemen, zal bij hen de werkdruk toenemen. Gemiddeld kost een werknemer met een burn-out de organisatie €60.000,- per jaar. Als HR-professional wil je je werknemers zo goed mogelijk helpen en voorkomen dat ze ziek thuis komen te zitten.

Ik kan je hierbij helpen
Mijn burn-out traject helpt je werknemer te veranderen wat er mis is en anders om te gaan met de moeilijkheden die hij ervaart. Mijn traject is gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapy, ACT. Deze methode is een wetenschappelijk bewezen effectieve vorm van coaching.

Lees hier reviews over Meet Me Coaching

Het resultaat?
Een medewerker die weer lekker in z’n vel zit. Die weet wat hij wil en daar naar gaat handelen. Een medewerker die weer met vertrouwen naar zichzelf en naar de toekomst kan kijken. Die het werk weer als fijn, in plaats van als belastend gaat ervaren.

Burn-out coach HR-professionals

Bel gerust voor een kennismaking!