Disclaimer

Het is belangrijk om deze disclaimer aandachtig te lezen. Alle informatie op onze website stellen wij met zorg samen. Ondanks dat kunnen wij kunnen niet instaan voor de juistheid en de volledigheid hiervan. De informatie op onze website gaat over door ons aangeboden diensten. We kunnen wijzigingen aanbrengen, zonder daarvan vooraf melding te doen.

Een leuk weetje over disclaimers!

Wil je weten wat een Disclaimer eigenlijk is? Op Wikipedia kan je hier meer over lezen. Leuk om te weten, nietwaar? Een disclaimer wordt bijna altijd wel op een website geplaatst om te voorkomen dat er problemen ontstaan over de inhoud van je site. Want niemand wil dat natuurlijk. Vaak zijn disclaimers saai om te lezen omdat er het één en ander aan juridische taal in staat. Wij hebben geprobeerd onze dislaimer zo duidelijk mogelijk te maken. Omdat we graag willen dat het voor iedereen duidelijk is wat hier staat.

Meet Me Coaching aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid als onze site niet goed functioneert. Ook aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid als er onjuistheden en onvolledigheden op onze website staat. Verwijzingen naar sites buiten onze eigen Meet Me Coaching-site, zijn alleen ter informatie van de bezoeker van onze site. Wij zijn selectief ten aanzien van de sites waarnaar we verwijzen. Echter, wij kunnen niet instaan voor de inhoud en het functioneren van andere sites. En we kunnen niet instaan voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

Afbeeldingen
Bij het samenstellen van onze site hebben wij voor de afbeeldingen alleen gebruik gemaakt van ons eigen materiaal of van materiaal en afbeeldingen van Canva. Meet Me Coaching heeft een abonnement op Canva Pro en mag derhalve al het materiaal hiervan gebruiken. Ben je van mening dat we dat niet juist of onvolledig hebben gedaan, neem dan graag contact met ons op. Wij willen er namelijk al het mogelijke aan doen om onze site goed en volledig te houden.

Vragen
Heb je nog vragen of opmerkingen over onze disclaimer, stuur dan graag een e-mail naar: info@meetmecoaching.nl. Dan zullen wij hier zo spoedig mogelijk contact over opnemen.