Burn-out- coach

Zorg jij vaak beter voor een ander dan voor jezelf? Moet jij nogal veel van jezelf? Ligt jouw lat erg hoog, voor jezelf en ook voor de ander? Heb je het gevoel dat je een keer door de mand gaat vallen? Dat je niet goed genoeg bent? Dit zijn zo een paar voorbeelden die maken dat jij continu onder druk staat. En waarschijnlijk ben je deze gevoelens inmiddels zo gewend, dat je niet eens meer door hebt dat je zo gespannen bent. Totdat je op een dag in een burn-out terecht komt, of merkt dat je er dicht tegenaan zit. Tijd om er wat aan te gaan doen.

Omdat het gaat om onbewuste processen kan je dit niet alleen. Met rust alleen ben je er namelijk niet. Het is ook belangrijk dat je inzicht krijgt in de dieperliggende oorzaak. Iets in jou zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld steeds weer over je grenzen gaat, of dat je je werk moeilijk los kunt laten. En dat is wat ik als burn-out coach met jou ga aanpakken. Door te begrijpen waarom je dat doet, kan je het ook veranderen.

Theekaart

Als ACT-Master werk ik met Acceptance and Commitment Therapy. ACT is een wetenschappelijk aangetoonde effectieve methode. De focus van ACT ligt in het vergroten van je authentieke zelfvertrouwen met behulp van emotionele veerkracht en flexibiliteit. ACT kijkt daarbij naar wat de invloed is van jouw gedachten op jouw dagelijkse leven en hoe je hiervan losser kunt komen. Daarnaast ga je leren handelen naar wat voor jou waardevol is in het leven. Kies dus voor een burn-out coach in Amersfoort.

The Choice Point door Dr Russ Harris, over wat ACT voor je kan doen
 • Ik kan Judith van Meet Me Coaching ten zeerste aanbevelen. Zij heeft mij gedurende een intensief traject geholpen van mijn burn-out klachten af te komen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor!

  thumb Marloes Meijer
  11 mei 2021
 • Ik heb Judith als coach zeer prettig ervaren. Zij gaat zeer professioneel te werk en wist in mijn situatie (burn-out verschijnselen) in vrij korte tijd de vinger op de zere plek te leggen. Haar insteek is dan niet dat ze je een pleister aanbiedt, maar dat je zelf de pijn kan gaan benoemen. Door het te benoemen en er op een andere manier tegen aan te kijken heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen emoties. En om dat inzicht te krijgen maakt Judith gebruik van haar jarenlange ervaring en expertise, wat in mijn geval zeer goed heeft gewerkt. Ik kan Judith daarom ook sterk aanbevelen aan één ieder die inzicht wil verkrijgen in de eigen persoon.

  thumb Robert Luit
  11 mei 2021
 • Prettige en fijne ACT trainingen doorlopen bij Judith van Meet Me. Weer een stuk zelfbewuster en wijzer geworden.

  thumb Rob van Zijp
  11 november 2021
 • Judith is een hele fijne coach die daadwerkelijk luistert . Door haar gedegen coaching, haar methoden en begeleiding ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en daadkrachtiger hebben gemaakt. Judith reikt tools aan waar je te allen tijde naar terug kunt grijpen als je even dreigt te ‘struikelen’. Mijn coachingsessies met haar hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht.”

  thumb Donna Rinzema
  11 april 2021
 • Ik ben bij Judith terecht gekomen met een specifieke vraag, waarvan ik dacht dat deze voor mij actueel was. Judith is echter een laag dieper gegaan waardoor ik echt met mezelf aan de slag kon. Dit helpt me in het hier en nu maar geeft mij ook een goede basis voor de toekomst. Judith, heel veel dank voor alles wat ik bij jou heb mogen leren en ontdekken over mijzelf!

  thumb Dirkjan Verdonk
  11 mei 2021
 • goede coaching, helder en duidelijk en heb er veel aan gehad !!! top

  thumb Martijn Cap
  11 april 2021
 • Judith heeft meerdere coachingstrajecten voor ons begeleidt naar volle tevredenheid. Ze is scherp, kan goed een spiegel voorhouden en is daarnaast inlevend en betrokken bij de mens. Ze kan ieder op zijn eigen niveau de juiste tools aanreiken en mensen echt verder helpen en stimuleren in hun ontwikkeling.

  thumb Laura Oosterbaan
  11 april 2021
 • Bij Meet me Coaching een workshop ACT gevolgd en gezien hoe de opbouw van een dergelijk traject verloopt. De groep was prettig, de inhoudelijke behandeling zeer interessant. Het enige minpunt was misschien dat we tijd tekort kwamen, maar daar zat niemand mee! Een echte aanrader!

  thumb Irene Koedijk
  11 oktober 2021
 • Onlangs heb ik deel genomen aan de workshop Learn to ACT van Judith Willems. Via voorbeelden uit de praktijk en onderbouwde wetenschappelijke theorieën liet ze ons kennis maken met de Acceptance and Commitment Therapy. Het was een interessante en leerzame middag en het geeft een goed inzicht hoe deze behandeling ingezet kan worden bij mensen (medewerkers) die met burn out klachten te maken krijgen. Judith is een gedreven persoon en ik kijk uit naar haar volgende workshop. Mark Vijn - Talent Officer

  thumb Markjr Vijn
  11 oktober 2021
Wat kan ik voor je betekenen?