Meet Me Coaching’s aanbod van trainingen in 2021:

ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy, een vorm van cognitieve gedragstherapie die in Amerika heel populair is. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat ACT bewezen effectief is en het ziekteverzuim in organisaties verminderd.

ACT maakt je bewust van de invloed van je gedachten op jouw welbevinden. Vaak zijn we nogal streng voor onszelf en onze omgeving. We mogen geen fouten maken, ons werk moet perfect zijn. Of we voelen ons eigenlijk nooit goed genoeg en zijn bang een keer door de mand te vallen. Om dat te voorkomen durven we ons niet kwetsbaar op te stellen. Het zijn maar een paar voorbeelden van hoe we over onszelf kunnen denken en wat we daar vervolgens mee gaan doen. Deze strenge gedachten maakt dat we druk ervaren en als we die druk te lang met ons meeslepen kan het zijn dat we daar fysieke of emotionele klachten van gaan ondervinden, wat uiteindelijk leidt tot ziekteverzuim.

Ook leer je bij ACT wat voor jou belangrijke waarden zijn en hoe je daarnaar kunt handelen. Door de training te volgen leer je jezelf te accepteren en vergroot je je veerkracht. Hierdoor ben je minder vatbaar voor stress en werkdruk. Het resultaat? Minder stress, een hoger geluksgevoel en daarmee een lager ziekteverzuim.

ACT op de werkvloer is een superleuke, leerzame en actieve training van drie dagen. Tussen elke trainingsdag zit een ervaringsperiode van ongeveer 4 weken. Iedere deelnemer krijgt een werkboek en toegang tot de ACT-app, waarmee deze training wordt ondersteund en beklijft.

Wil je deze training voor de medewerkers binnen jouw organisatie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Deze training is ook op inschrijving mogelijk. Informeer dan naar de eerstvolgende mogelijkheid.

Meet Me Coaching ontwikkelt trainingen op maat. Deze zijn helemaal aangepast aan de behoefte van jouw organisatie. In gesprek bij jou op kantoor, zodat ik alvast een eerste gevoel krijg bij jouw organisatie, bespreken we wat jouw wensen zijn en waar je naar toe wilt met jouw organisatie of team. Daarna krijg je van mij een persoonlijk advies met een plan van aanpak.

Aan welke trainingen-op-maat moet je denken:
Meet Me Coaching is specialist in teambuilding. Daarnaast verzorg ik trainingen op het gebied van communicatie, zoals omgaan met agressie, klantencontact, verkoop en after-sales. Maar ook relatiebeheer, presenteren, assertiviteit en klachtenafhandeling.

Wat is de duur van een training:
Er zijn trainingen die voldoende hebben aan één dag. Wellicht wil je meerdere onderwerpen aanpakken, dan zijn er meer dagen nodig. In dat geval zal er tussen iedere training een ervaringsperiode liggen van 1 tot 3 maanden. In deze ervaringsperiode ga je aan de slag met wat je hebt geleerd, zodat datgene in de volgende training behandeld kan worden.

Wat kost een training:
Mijn tarieven variëren. Deze zijn afhankelijk van het aantal dagdelen, het aantal deelnemers, of er voor aanvang een drijfverenscan wordt gemaakt en of er bijvoorbeeld trainingsacteurs worden ingezet. Aan de hand van jouw wensen stel ik dan een plan van aanpak op met een daarbij behorend tarief. Zodra de offerte is getekend, gaan we aan de slag!

Foto van Judith met laptop. Ook training op art mogelijk
Wat kan ik voor je betekenen?