Meet Me Coaching’s aanbod van trainingen in 2020:

ACT op de werkvloer; de stap naar een waardevol werkend leven
Wat zijn jouw waarden en hoe past jouw werk daarbij? En wat is de invloed van jouw gedachten op jouw welbevinden? ACT op de werkvloer is een superleuke, leerzame en actieve training, waarbij je werknemers heel anders naar het effect van hun gedachten gaan kijken. Waarbij ze leren wat voor hen belangrijk is en hoe ze daar naar kunnen gaan handelen. Iedere deelnemer krijgt een werkboek wat deze training ondersteunt en waar ze ook na de training profijt van hebben.

Foto van een gelukkige werkneemster, tekst: ACT op de werkvloer

Eigenaarschap; gelukkig in je werk!
De trainingen Eigenaarschap van Meet Me Coaching gaan over verantwoordelijkheid nemen en ook verantwoordelijkheid krijgen in je werk en wat dat doet met je werkplezier. Hoe meer jouw medewerkers met plezier naar hun werk gaan, hoe meer loyaal ze zullen zijn. En hoe meer dat dus gaat opleveren voor jouw organisatie! Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Door Eigenaarschap in te voeren in jouw organisatie! En dat leer je met deze training, bedoeld voor zowel leidinggevenden als medewerkers.

Wat maakt mensen als Nelson Mandela, Barack Obama en Mahatma Ghandi zo charismatisch? Oftewel, wat is het geheim van charisma? Ook jij kunt jouw charisma ontwikkelen!

Charisma; hoe word ik een overtuigend leider!
Wat is charisma eigenlijk? Wat maakt dat er leiders zijn waar je geboeid naar luistert en waar je je prettig bij voelt? Mensen die je graag volgt, omdat ze ‘iets’ hebben. De één heeft van nature meer charisma dan de ander. Maar iedereen kan zijn charisma ontwikkelen en vergroten. Om daarmee zelf een charismatisch leider te worden of om je carrièrekansen te vergroten. In deze training leer je hoe.

Foto van een man die op zijn burn ligt met een laptop over zijn hoofd, met de tekst: hoe voorkom je een burn-out.

Burn-out; herken het dovende vuur in jezelf en de ander!
Burn-out wordt een steeds groter probleem. Het aantal werkenden met burn-out neemt toe en ook steeds meer jong-adolescenten vertonen klachten die wijzen op een dreigende burn-out. Daarom gaan we in deze training in op de diepere oorzaken van burn-out. Hoe kan je deze herkennen en hoe kan je er preventief mee werken? Een burn-out is een geleidelijk proces. Als deze dreiging vroegtijdig herkend wordt en medewerkers de juiste begeleiding krijgen, kunnen de negatieve gevolgen beperkt of zelfs voorkomen worden.

Powervrouw; kom in je kracht!
Deze training voor vrouwen zoomt in op de vragen ‘wie ben ik eigenlijk?’ en ‘wat wil ik eigenlijk?’. Als vrouw leren we onbewust van jongs af aan ons te gedragen als zorgzaam en lief. Overdreven gezegd: de vrouw zorgt voor de kinderen en het huishouden en dit combineert zij met haar drukke baan. Deze rol wordt ons vrouwen toebedeeld, maar wij leggen ons deze rol ook zelf op. Door deze training leer je bewust te kijken naar jezelf en daarmee wat jij nodig hebt om in je kracht te komen.

Foto van een sterk vrouw met de tekst: Training powervrouw. Kom in je kracht met Meet Me Coaching

Trainingen op maat:
Naast deze trainingen ontwikkel ik trainingen op maat. Deze zijn helemaal aangepast aan de behoefte van jouw organisatie. In gesprek bij jou op kantoor bespreken we daarom wat jouw wensen zijn en waar je naar toe wilt met jouw organisatie of team. Omdat ik alvast een eerste gevoel wil krijgen bij jouw organisatie, kom ik naar je toe. Daarna krijg je van mij een persoonlijk advies met een plan van aanpak.

Mijn trainingen zijn altijd leuk en dynamisch, zodat alle deelnemers enthousiast en geboeid blijven. Mede hierdoor wordt het een leerzame dag. We doen vooral veel oefeningen. Want mijn filosofie is: door te dóen leer je het best!

Aan welke trainingen-op-maat moet je denken:
Meet Me Coaching is specialist in teambuilding. Daarnaast verzorg ik trainingen op het gebied van communicatie, zoals omgaan met agressie, klantencontact, verkoop en after-sales. Maar ook relatiebeheer, presenteren, assertiviteit en klachtenafhandeling.

Voor het ontwikkelen en trainen van teams raad ik aan de drijfverenscan van Intodrives in te zetten.

Wat is de duur van een training:
Er zijn trainingen die voldoende hebben aan één dag. Wellicht wil je meerdere onderwerpen aanpakken, dan zijn er meer dagen nodig. In dat geval zal er tussen iedere training een ervaringsperiode liggen van 1 tot 3 maanden. In deze ervaringsperiode ga je aan de slag met wat je hebt geleerd, zodat datgene in de volgende training behandeld kan worden.

Kijk hier naar een korte film over hoe dieren samenwerken!

Wat kost een training:
Mijn tarieven variëren. Deze zijn afhankelijk van het aantal dagdelen, het aantal deelnemers, of er voor aanvang een drijfverenscan wordt gemaakt en of er bijvoorbeeld trainingsacteurs worden ingezet. Aan de hand van jouw wensen stel ik dan een plan van aanpak op met een daarbij behorend tarief. Zodra de offerte is getekend, gaan we aan de slag!

Foto van iemand die werkt op een computer met een kop koffie erbij. De tekst is Wij ontwikkelen ook trainingen op maat.

Maak een afspraak om eens, geheel vrijblijvend, te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Trainingslocaties zijn mogelijk in bijna heel Nederland!