Meet Me Coaching’s aanbod van trainingen:

Meet Me Coaching biedt trainingen aan met als basis Acceptance and Commitment Therapy.

ACT is een vorm van gedragstherapie waarvan men in Amerika al jarenlang gebruik maakt in o.a. training en coaching. Het is een wetenschappelijk bewezen effectieve methode. Naast training en coaching wordt ACT ingezet in revalidatie, therapie en psychiatrie. ACT is uitermate geschikt voor burn-out preventie en persoonlijke ontwikkeling. Het is aangetoond dat trainingen gebaseerd op ACT het ziekteverzuim in organisaties aanzienlijk kan verlagen.

Wat doet Acceptance and Commitment Therapy
Iedereen is geneigd om te vluchten voor, en te vechten tegen dingen die niet goed voelen, en iedereen wil vervelende gedachten, gevoelens en omstandigheden vermijden en controleren. Maar brengt dit je ook wat je ten diepste wil?

Bij ACT worden belemmerende aspecten van je gedachten (taal) zichtbaar gemaakt om hun invloed te laten afnemen en door actie in te zetten richting waarden. In plaats van weg te bewegen van de pijn die ermee samengaat. Er wordt gebruikgemaakt van metaforen, aandachtsoefeningen, ervaringsgerichte oefeningen en humor.

Het doel van ACT is dus niet zozeer het verminderen van klachten, maar het ontwikkelen van persoonlijke veerkracht. Het accepteren van bepaalde dingen in je leven betekent niet zomaar dat je je erbij neer moet leggen, maar het is een actief proces waarbij je leert om alles wat je liever niet wilt ervaren, een plek te geven en met je mee te dragen, terwijl je op weg gaat om je doelen te verwezenlijken.

Het resultaat? Minder stress, meer veerkracht en flexibiliteit en daarmee een lager ziekteverzuim.

Learn to ACT

De mogelijkheden van training in ACT:


Burn-out Preventie:
Als het gaat om medewerkers die onderweg zijn naar een burn-out, is het belangrijk dat ze echt de diepte in gaan, samen met de groep. Je kunt dat vergelijken met een coachtraject, met dat verschil dat het niet één op één is, maar in groepsverband. Iedere deelnemer brengt dan ook zijn eigen leerpunten in en samen met de groep werk je aan je eigen leerproces. Het fijne is dat iedereen moeilijkheden heeft. Door te zien wat er bij een ander gebeurt en hoe ACT daarin wordt toegepast, leert de hele groep en versterkt men elkaar. Iedereen wordt betrokken in het proces. 

Voor deze groep is de drie-daagse training nodig. Tussen iedere trainingsdag zit een ervaringsperiode van 3 á 4 weken. In de ervaringsperiode gaan ze aan de slag met wat ze in de training hebben geleerd. Dit proces wordt ondersteund door een uitgebreid werkboek en toegang tot een app, waarin allerlei materialen (filmpjes, teksten, metaforen etc.) worden gestuurd. De groepsgrootte is 4 tot maximaal 8 deelnemers. Het voordeel van een groepstraining is het elkaar versterken in het groepsproces. Daarnaast is het qua kosten voordeliger om een groepstraining te doen, dan voor meerdere medewerkers een afzonderlijk coachtraject.


Ontwikkeling & vergroten veerkracht:
Als het doel is om de veerkracht van medewerkers te vergroten en ze aan hun eigen ontwikkeling te laten werken, dan is een training van één dag voldoende. De deelnemers krijgen uitleg over de technieken van ACT en inzicht in hoe ze zelf in het leven staan. Ze gaan zien en ervaren waar er winst te behalen valt op het gebied van veerkracht en flexibiliteit. Door theorie af te wisselen met het maken van opdrachten uit het werkboek is het een gedegen leerproces. De trainer begeleidt, aan de hand van de oefeningen, het delen van ervaringen van deelnemers onderling. Zodat je met elkaar gaat leren hoe ACT werkt en hoe je dat voor jezelf kan gaan toepassen. De groepsgrootte is 4 tot maximaal 8 deelnemers. Het werkboek dient tevens als naslagwerk en helpt bij het beklijven van de training.


Kennismaking ACT:
Als je je medewerkers kennis wilt laten maken met het gedachtegoed van Acceptance and Commitment Therapy, dan kan je kiezen voor de workshop Learn to ACT. Aan de hand van theorie en een aantal opdrachten laat je de deelnemers proeven aan de technieken van ACT. De workshop is een dagdeel en de groepsgrootte is maximaal 25 deelnemers.


Trainingen op maat:
Meet Me Coaching biedt trainingen op maat aan, aangepast naar de behoefte van jouw organisatie. Denk aan het geven van feedback, assertiviteit en omgaan met stress en werkdruk. Niet alleen zitten medewerkers hierdoor beter in hun vel. Onze trainingen zorgen ook voor betere bedrijfsresultaten. Welke resultaten wil jij behalen in je organisatie? Welke vaardigheden hebben medewerkers nodig om persoonlijk te groeien? En om van toegevoegde waarde te zijn voor jouw organisatie? De training wordt op maat samengesteld, passend bij de doelen van jouw organisatie.

Trainingen op maat mogelijk
 • Prettige en fijne ACT trainingen doorlopen bij Judith van Meet Me. Weer een stuk zelfbewuster en wijzer geworden.

  thumb Rob van Zijp
  11 november 2021
 • Ik heb Judith als coach zeer prettig ervaren. Zij gaat zeer professioneel te werk en wist in mijn situatie (burn-out verschijnselen) in vrij korte tijd de vinger op de zere plek te leggen. Haar insteek is dan niet dat ze je een pleister aanbiedt, maar dat je zelf de pijn kan gaan benoemen. Door het te benoemen en er op een andere manier tegen aan te kijken heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen emoties. En om dat inzicht te krijgen maakt Judith gebruik van haar jarenlange ervaring en expertise, wat in mijn geval zeer goed heeft gewerkt. Ik kan Judith daarom ook sterk aanbevelen aan één ieder die inzicht wil verkrijgen in de eigen persoon.

  thumb Robert Luit
  11 mei 2021
 • Onlangs heb ik deel genomen aan de workshop Learn to ACT van Judith Willems. Via voorbeelden uit de praktijk en onderbouwde wetenschappelijke theorieën liet ze ons kennis maken met de Acceptance and Commitment Therapy. Het was een interessante en leerzame middag en het geeft een goed inzicht hoe deze behandeling ingezet kan worden bij mensen (medewerkers) die met burn out klachten te maken krijgen. Judith is een gedreven persoon en ik kijk uit naar haar volgende workshop. Mark Vijn - Talent Officer

  thumb Markjr Vijn
  11 oktober 2021
 • Judith heeft meerdere coachingstrajecten voor ons begeleidt naar volle tevredenheid. Ze is scherp, kan goed een spiegel voorhouden en is daarnaast inlevend en betrokken bij de mens. Ze kan ieder op zijn eigen niveau de juiste tools aanreiken en mensen echt verder helpen en stimuleren in hun ontwikkeling.

  thumb Laura Oosterbaan
  11 april 2021
 • Judith is een hele fijne coach die daadwerkelijk luistert . Door haar gedegen coaching, haar methoden en begeleiding ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en daadkrachtiger hebben gemaakt. Judith reikt tools aan waar je te allen tijde naar terug kunt grijpen als je even dreigt te ‘struikelen’. Mijn coachingsessies met haar hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht.”

  thumb Donna Rinzema
  11 april 2021
 • Bij Meet me Coaching een workshop ACT gevolgd en gezien hoe de opbouw van een dergelijk traject verloopt. De groep was prettig, de inhoudelijke behandeling zeer interessant. Het enige minpunt was misschien dat we tijd tekort kwamen, maar daar zat niemand mee! Een echte aanrader!

  thumb Irene Koedijk
  11 oktober 2021
 • goede coaching, helder en duidelijk en heb er veel aan gehad !!! top

  thumb Martijn Cap
  11 april 2021
 • Ik kan Judith van Meet Me Coaching ten zeerste aanbevelen. Zij heeft mij gedurende een intensief traject geholpen van mijn burn-out klachten af te komen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor!

  thumb Marloes Meijer
  11 mei 2021
 • Ik ben bij Judith terecht gekomen met een specifieke vraag, waarvan ik dacht dat deze voor mij actueel was. Judith is echter een laag dieper gegaan waardoor ik echt met mezelf aan de slag kon. Dit helpt me in het hier en nu maar geeft mij ook een goede basis voor de toekomst. Judith, heel veel dank voor alles wat ik bij jou heb mogen leren en ontdekken over mijzelf!

  thumb Dirkjan Verdonk
  11 mei 2021

Contactformulier:

Wat kan ik voor je betekenen?