Meet Me Coaching’s aanbod van trainingen in 2021:

 • Persoonlijke Groei voor Directie en Management
  Je wil meer uit jezelf halen en groeien als persoon. Je wil worden wie jij werkelijk bent, los van hoe je wilt overkomen op de buitenwereld. Zodat je een charismatisch en inspirerend leider kunt zijn. Om dat te bereiken ben je bereid om écht naar jezelf te kijken. De training persoonlijke groei voor directie en management is een zeer intensieve en effectieve training gebaseerd op ACT, Acceptance and Commitment Therapy. Anders dan alle andere trainingen haalt deze training je uit je comfortzone en word je uitgedaagd essentieel te veranderen. ACT is een wetenschappelijk bewezen effectieve methode om anders in het leven te komen staan, dichter bij jezelf en de waarden in het leven die voor jou belangrijk zijn. Het helpt je je doelen te verwezenlijken en een flexibelere, meer open houding aan te nemen.

  De training is verdeeld over 3 dagen, waarin je samen met andere directieleden en managers aan jezelf gaat werken. Van tevoren heb je een persoonlijke intake gehad en zijn jouw leerdoelen vastgesteld. Omdat alle deelnemers een vergelijkbare positie hebben, ontstaat er een ondersteunende dynamiek waarin elkaars problematiek en ervaringen worden gedeeld. In de training wordt er veel met oefeningen gewerkt. Een werkboek en toegang tot een app ondersteunen jouw proces, zodat je hier ook tussen de trainingen door actief mee bezig blijft. 

Wil je op de wachtlijst voor de Training Persoonlijke Groei, vul dan het contactformulier in

 • ACT op de werkvloer; de stap naar een waardevol werkend leven
  Wat is de invloed van jouw gedachten op jouw welbevinden? En wat zijn jouw waarden en hoe past jouw werk daarbij? Vaak zijn we nogal streng voor onszelf en onze omgeving. We mogen geen fouten maken, ons werk moet perfect zijn. Of we voelen ons eigenlijk nooit goed genoeg en zijn bang een keer door de mand te vallen. Om dat te voorkomen durven we ons niet kwetsbaar op te stellen. Het zijn maar een paar voorbeelden van hoe we over onszelf kunnen denken en wat we daar vervolgens mee gaan doen. Deze strenge gedachten maakt dat we druk ervaren en als we die druk al lang met ons meeslepen kan het zijn dat we daar fysieke of emotionele klachten van gaan ondervinden, wat uiteindelijk leidt tot ziekteverzuim.

  ACT op de werkvloer is een superleuke, leerzame en actieve training. Jouw medewerkers gaan heel anders naar het effect van hun gedachten kijken en gaan leren wat losser in het leven te staan. Ze leren tevens wat voor hen belangrijk is en hoe ze daar naar kunnen gaan handelen. Iedere deelnemer krijgt een werkboek en toegang tot de ACT-app, waarmee deze training wordt ondersteund en beklijft.
  Het resultaat? Minder stress, een hoger geluksgevoel en daarmee een lager ziekteverzuim.
Foto van een gelukkige werkneemster, tekst: ACT op de werkvloer

 • Trainingen op maat:
  Naast deze trainingen ontwikkel ik trainingen op maat. Deze zijn helemaal aangepast aan de behoefte van jouw organisatie. In gesprek bij jou op kantoor bespreken we daarom wat jouw wensen zijn en waar je naar toe wilt met jouw organisatie of team. Omdat ik alvast een eerste gevoel wil krijgen bij jouw organisatie, kom ik naar je toe. Daarna krijg je van mij een persoonlijk advies met een plan van aanpak.

  Aan welke trainingen-op-maat moet je denken:
  Meet Me Coaching is specialist in teambuilding. Daarnaast verzorg ik trainingen op het gebied van communicatie, zoals omgaan met agressie, klantencontact, verkoop en after-sales. Maar ook relatiebeheer, presenteren, assertiviteit en klachtenafhandeling.

Filosofie Meet Me Coaching

Wat is de duur van een training:
Er zijn trainingen die voldoende hebben aan één dag. Wellicht wil je meerdere onderwerpen aanpakken, dan zijn er meer dagen nodig. In dat geval zal er tussen iedere training een ervaringsperiode liggen van 1 tot 3 maanden. In deze ervaringsperiode ga je aan de slag met wat je hebt geleerd, zodat datgene in de volgende training behandeld kan worden.

Wat kost een training:
Mijn tarieven variëren. Deze zijn afhankelijk van het aantal dagdelen, het aantal deelnemers, of er voor aanvang een drijfverenscan wordt gemaakt en of er bijvoorbeeld trainingsacteurs worden ingezet. Aan de hand van jouw wensen stel ik dan een plan van aanpak op met een daarbij behorend tarief. Zodra de offerte is getekend, gaan we aan de slag!

Foto van iemand die werkt op een computer met een kop koffie erbij. De tekst is Wij ontwikkelen ook trainingen op maat.