Contactformulier

Contact
Wellicht kan je niet alles vinden op mijn website en heb je toch nog enkele vragen. Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op. Je kunt mij dan ook bereiken op telefoonnummer: 06 – 55 18 28 01. En je kunt ook een bericht sturen via onderstaand contactformulier:

Contactgegevens
Meet Me Coaching
Leusden
Tel: 06 – 55 18 28 01

Kennismakingsafspraak
Onze eerste kennismakingsafspraak is altijd kosteloos. Omdat ik vind dat het belangrijk is dat je een goed gevoel hebt bij mij als jouw mogelijke coach. En hoe kan je dat bepalen zonder elkaar eerst gezien en gesproken te hebben? Niet dus, vind ik! En daarom mag je kosteloos een afspraak maken, zodat we in een persoonlijk gesprek kennismaken en jij kunt bepalen of je bij mij wilt coachen. Zo weet je dus altijd met wie je te maken hebt. Wat daarom maakt dat het prettig en vertrouwd voelt. En uiteraard komt het ook de voortgang van je proces ten goede.

Ervaringen van mijn klanten kan je via deze link lezen op Trustpilot. Hier kunnen klanten na hun coaching, al dan niet anoniem, vertellen over hun ervaringen. Voor jou alvast fijn om te lezen. Ook al is ieder traject weer anders, je krijgt een indruk van mij. Wellicht maakt het dat makkelijker om contact op te nemen.

Coach-locaties
Ik coach altijd buiten je eigen woon- of werkomgeving. Dit doe ik om je los te maken van je dagelijkse beslommeringen. Maar ook om je een veilig gevoel te geven zodat je je kunt openen. Mijn ruimtes zijn daarom prettig om in te werken, je kunt er je verhaal doen zonder dat iemand mee kan luisteren. En we kunnen er ook vrij werken met oefeningen zonder dat iemand je ziet. Wel zo prettig toch? Mijn locaties zijn tevens altijd goed bereikbaar per auto en per openbaar vervoer. Hoe coaching in zijn werk gaat lees je hier. Neem dus gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.


Locatie Amersfoort/Leusden:
Kerkweg 7
3832 RH Leusden

Locatie Hilversum:
Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum

Locatie Utrecht:
Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht