Contactformulier

Wat kan ik voor je betekenen?

Contactgegevens
Meet Me Coaching
Fokkerstraat 12
3833 LD Leusden

Tel: 06 – 55 18 28 01

KvK te Den Haag: 37115628
BTW-nummer: NL002144711B92

Contactgegevens

Coach-locatie
Ik coach altijd buiten je eigen woon- of werkomgeving. Dit doe ik om je los te maken van je dagelijkse beslommeringen. Maar ook om je een veilig gevoel te geven zodat je je kunt openen. Mijn ruimtes zijn daarom prettig om in te werken, je kunt er je verhaal doen zonder dat iemand mee kan luisteren. En we kunnen er ook vrij werken met oefeningen zonder dat iemand je ziet. Wel zo prettig toch? Mijn locaties zijn tevens altijd goed bereikbaar per auto en per openbaar vervoer. Hoe coaching in zijn werk gaat lees je hier. Neem dus gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Kwaliteit tot in de puntjes doorgevoerd
Mijn coachtraject is 8 sessies en elke sessie duurt 2 uur. Daarin gaan we flink aan de slag. We praten niet alleen, we doen ook veel oefeningen die je helpen te voelen wat je nu eigenlijk doet. Je krijgt een werkboek en toegang tot een app, zodat je ook na de sessies bezig blijft met jouw ontwikkeling. Dit helpt je om vooruit te komen. Ook is mijn coachkamer prettig en comfortabel. Je wordt er verwend met goede cappuccino. En als je liever een latte macchiato of gewone koffie hebt, kan dat ook. Of thee natuurlijk, van de menukaart kan je kiezen uit diverse smaken losse thee. Lekkere fudge, chocolade en nougat, bij mij word je in de watten gelegd. Kies voor dè burn-out coach in Leusden (dichtbij Hilversum, Amersfoort en Nijkerk).

 • Ik heb Judith als coach zeer prettig ervaren. Zij gaat zeer professioneel te werk en wist in mijn situatie (burn-out verschijnselen) in vrij korte tijd de vinger op de zere plek te leggen. Haar insteek is dan niet dat ze je een pleister aanbiedt, maar dat je zelf de pijn kan gaan benoemen. Door het te benoemen en er op een andere manier tegen aan te kijken heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen emoties. En om dat inzicht te krijgen maakt Judith gebruik van haar jarenlange ervaring en expertise, wat in mijn geval zeer goed heeft gewerkt. Ik kan Judith daarom ook sterk aanbevelen aan één ieder die inzicht wil verkrijgen in de eigen persoon.

  thumb Robert Luit
  11 mei 2021
 • Judith heeft meerdere coachingstrajecten voor ons begeleidt naar volle tevredenheid. Ze is scherp, kan goed een spiegel voorhouden en is daarnaast inlevend en betrokken bij de mens. Ze kan ieder op zijn eigen niveau de juiste tools aanreiken en mensen echt verder helpen en stimuleren in hun ontwikkeling.

  thumb Laura Oosterbaan
  11 april 2021
 • Ik ben bij Judith terecht gekomen met een specifieke vraag, waarvan ik dacht dat deze voor mij actueel was. Judith is echter een laag dieper gegaan waardoor ik echt met mezelf aan de slag kon. Dit helpt me in het hier en nu maar geeft mij ook een goede basis voor de toekomst. Judith, heel veel dank voor alles wat ik bij jou heb mogen leren en ontdekken over mijzelf!

  thumb Dirkjan Verdonk
  11 mei 2021
 • Prettige en fijne ACT trainingen doorlopen bij Judith van Meet Me. Weer een stuk zelfbewuster en wijzer geworden.

  thumb Rob van Zijp
  11 november 2021
 • Judith is een hele fijne coach die daadwerkelijk luistert . Door haar gedegen coaching, haar methoden en begeleiding ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en daadkrachtiger hebben gemaakt. Judith reikt tools aan waar je te allen tijde naar terug kunt grijpen als je even dreigt te ‘struikelen’. Mijn coachingsessies met haar hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht.”

  thumb Donna Rinzema
  11 april 2021
 • goede coaching, helder en duidelijk en heb er veel aan gehad !!! top

  thumb Martijn Cap
  11 april 2021
 • Ik kan Judith van Meet Me Coaching ten zeerste aanbevelen. Zij heeft mij gedurende een intensief traject geholpen van mijn burn-out klachten af te komen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor!

  thumb Marloes Meijer
  11 mei 2021
 • Onlangs heb ik deel genomen aan de workshop Learn to ACT van Judith Willems. Via voorbeelden uit de praktijk en onderbouwde wetenschappelijke theorieën liet ze ons kennis maken met de Acceptance and Commitment Therapy. Het was een interessante en leerzame middag en het geeft een goed inzicht hoe deze behandeling ingezet kan worden bij mensen (medewerkers) die met burn out klachten te maken krijgen. Judith is een gedreven persoon en ik kijk uit naar haar volgende workshop. Mark Vijn - Talent Officer

  thumb Markjr Vijn
  11 oktober 2021
 • Bij Meet me Coaching een workshop ACT gevolgd en gezien hoe de opbouw van een dergelijk traject verloopt. De groep was prettig, de inhoudelijke behandeling zeer interessant. Het enige minpunt was misschien dat we tijd tekort kwamen, maar daar zat niemand mee! Een echte aanrader!

  thumb Irene Koedijk
  11 oktober 2021

Kennismakingsafspraak
Onze eerste kennismakingsafspraak is altijd kosteloos. Omdat ik het belangrijk vind dat je een goed gevoel hebt bij mij als jouw mogelijke coach. En hoe kan je dat bepalen zonder elkaar eerst gezien en gesproken te hebben? Niet dus, vind ik! En daarom mag je kosteloos een afspraak maken, zodat we in een persoonlijk gesprek kennismaken en jij kunt bepalen of je bij mij wilt coachen. Zo weet je dus altijd met wie je te maken hebt. Wat daarom maakt dat het prettig en vertrouwd voelt. En uiteraard komt het ook de voortgang van je proces ten goede.