Judith Willems:
Een groot deel van mijn loopbaan werkte ik als manager in het bedrijfsleven en zag daar vaak dat mensen ongelukkig waren. Ik vroeg me af hoe dat kwam en ben me daar in gaan verdiepen. En wat me opviel, was dat mensen vaak niet zichzelf kunnen zijn, of überhaupt niet weten wat ze nu zelf willen en wie ze eigenlijk zijn. Waardoor je dingen gaat doen omdat je verwacht dat het zo moet of hoort, maar wat helemaal niet bij jou past. Daardoor ontstaan er allerlei problemen, waarvan burn-out er één is. In mijn zoektocht naar de beste methode voor coaching kwam ik uit bij ACT, wat staat voor Acceptance and Commitment Therapy. Daarmee valt alles op z’n plek. 

Groep mensen met hun duim omhoog

Reviews over Judith Willems lees je op de site van Trustpilot.

Ik zie ACT echt als een prachtige handleiding voor het leven. Waarin je bewust wordt van wie jij bent en wat jij wilt, gebaseerd op jouw waarden. Waarbij je weer grip krijgt op jouw gedachten en daardoor beter in je vel komt te zitten. Waarin je ontdekt dat je ook pijn en verdriet mag voelen en dat alleen al dat gegeven heel veel lucht en ruimte geeft. En dat je jezelf toestemming mag geven, je vrij mag voelen. Daarbij mag je ervaren dat het ook spannend en eng mag zijn. En dat niets moet en alles mag. Door ACT toe te passen kies je voor een betekenisvol leven. 

Foto van coach Judith Willems met tekst: als je een nieuwe wereld wilt ontdekken zul je de kust uit het oog moeten durven verliezen.

Ik help je ACT te leren toepassen in jouw leven. En zal daarbij ook ervaringen uit mijn eigen leven met je delen, als dat jouw proces dient. Als moeder van een inmiddels volwassen dochter, een puberzoon en een volwassen stiefzoon, als echtgenote, als werkneemster, als leidinggevende, als ex-partner, als zelfstandig onderneemster en ga zo maar door. Al die ervaringen neem ik mee in mijn begeleiding. 

Contact opnemen met Judith? Via deze link kom je op de contactpagina!

Coaching:
Ik werk gemiddeld met 8 sessies van twee uren. De sessies kan je zien als ‘tanken’. De periode tussen de sessies door ga jij ‘autorijden’, oftewel oefenen. En als je veel geoefend hebt en de tank leeg is, kom je weer bij mij om je tank vol te gooien. Dan gaan we aan de slag met weer nieuwe inzichten, waar je na de sessie mee aan de slag gaat. Want het echte leren van ACT zit hem in de periode tussen de sessies, waarin je gaat oefenen met wat je in de sessie tot je hebt genomen.

Logo van de NOBCO met de tekst Nederlandse Orde van Beroepscoaches en logo van de Alba Academie waar Judith Willems is opgeleid

Achtergrond:
Als coach ben ik opgeleid door de Alba Academie en lid van de NOBCO. Daarnaast heb ik een specialisatie in burn-out preventie gedaan bij de Alba-Academie. Mijn opleiding in ACT heb ik bij ACT-Guide/Positive Psychology Lab gevolgd.

Coaching is mogelijk in Amersfoort/Leusden, Hilversum en Utrecht.