Burn-out coach Judith Willems:

Ruim 12 jaar werkte ik succesvol bij USG, waar ik als manager ingezet werd om nieuwe vestigingen op te zetten en probleem-vestigingen aan te pakken. Sinds 2005 werk ik als zelfstandig coach en trainer en help ik met succes managers en directieleden meer uit zichzelf te halen en te groeien naar inspirerende leiders. Naast persoonlijke ontwikkeling ben ik gespecialiseerd in burn-out en werk ik o.a. voor politieke partijen, grote internationale bedrijven, mediabedrijven en overheid.

Ik ben geschoold in diverse cognitieve gedragstechnieken, waaronder Acceptance and Commitment Therapy (ACT), NLP, Rationeel-Emotieve Therapie, Value-Based Transformation, Transactionele Analyse en Systemisch Werk. Ik zal dan ook inzetten wat nodig is om jouw doelstelling te bereiken. En zal daarbij ook ervaringen uit mijn eigen leven met je delen, als dat jouw proces dient. Mijn ervaring als moeder van een inmiddels volwassen dochter, een puberzoon en een volwassen stiefzoon. Mijn ervaring als echtgenote, als dochter, als werkneemster, als leidinggevende, als ex-partner en als zelfstandig onderneemster. Ik neem ze allemaal mee en deel waar nodig.

Reviews over Judith Willems lees je op de site van Trustpilot.

Coaching:
Ik werk gemiddeld met 8 sessies van twee uren. In de sessies krijg je inzicht in je gedragspatronen en de invloed daarvan op jouw leven. Je leert hoe je hier anders mee om kunt gaan en wat voor jou belangrijke waarden zijn. En hoe je jouw toekomst vorm gaat geven, vanuit die voor jou belangrijke waarden. De periode tussen de sessies door is de tijd waarin je gaat oefenen met wat je in de sessie hebt geleerd. Daarbij word je ondersteund door het werkboek en de app, die je bij aanvang van jouw traject krijgt. Kies voor dè burn-out coach in Leusden (dichtbij Hilversum, Amersfoort en Nijkerk).

Achtergrond:
Als coach ben ik opgeleid door de Alba Academie en lid van de NOBCO. Daarnaast heb ik een specialisatie in burn-out preventie gedaan bij de Alba-Academie. Mijn opleiding in ACT en ACT in Groepen heb ik bij ACT-Guide/Positive Psychology Lab gevolgd.

Neem hier contact op met Judith