Burn-out coach Judith Willems:

Ruim 12 jaar werkte ik succesvol bij USG, waar ik als manager ingezet werd om nieuwe vestigingen op te zetten en probleem-vestigingen aan te pakken. Sinds 2005 werk ik als zelfstandig coach en trainer en help ik met succes managers en directieleden meer uit zichzelf te halen en te groeien naar inspirerende leiders. Naast persoonlijke ontwikkeling ben ik gespecialiseerd in burn-out en werk ik o.a. voor politieke partijen, grote internationale bedrijven, mediabedrijven en overheid.

Ik ben ACT-Master (Acceptance and Commitment Therapy) en geschoold in diverse andere cognitieve gedragstechnieken, waaronder NLP, Rationeel-Emotieve Therapie, Value-Based Transformation, Transactionele Analyse en Systemisch Werk. Ik zal dan ook inzetten wat nodig is om jouw doelstelling te bereiken. En zal daarbij ook ervaringen uit mijn eigen leven met je delen, als dat jouw proces dient. Mijn ervaring als moeder van een inmiddels volwassen dochter, een puberzoon en een volwassen stiefzoon. Mijn ervaring als echtgenote, als dochter, als werkneemster, als leidinggevende, als ex-partner en als zelfstandig onderneemster. Ik neem ze allemaal mee en deel waar nodig.

Reviews over Judith Willems lees je op de site van Trustpilot.

Coaching:
Ik werk gemiddeld met 8 sessies van twee uren. In de sessies krijg je inzicht in je gedragspatronen en de invloed daarvan op jouw leven. Je leert hoe je hier anders mee om kunt gaan en wat voor jou belangrijke waarden zijn. En hoe je jouw toekomst vorm gaat geven, vanuit die voor jou belangrijke waarden. De periode tussen de sessies door is de tijd waarin je gaat oefenen met wat je in de sessie hebt geleerd. Daarbij word je ondersteund door het werkboek en de app, die je bij aanvang van jouw traject krijgt. Kies voor dè burn-out coach in Leusden (dichtbij Hilversum, Amersfoort en Nijkerk).

Achtergrond:
Als coach ben ik opgeleid door de Alba Academie en lid van de NOBCO. Daarnaast heb ik een specialisatie in burn-out preventie gedaan bij de Alba-Academie. Mijn opleidingen tot ACT-Master en ACT in Groepen heb ik bij ACT-Guide/Positive Psychology Lab gevolgd.

Burn-out coach Judith Willems
 • Onlangs heb ik deel genomen aan de workshop Learn to ACT van Judith Willems. Via voorbeelden uit de praktijk en onderbouwde wetenschappelijke theorieën liet ze ons kennis maken met de Acceptance and Commitment Therapy. Het was een interessante en leerzame middag en het geeft een goed inzicht hoe deze behandeling ingezet kan worden bij mensen (medewerkers) die met burn out klachten te maken krijgen. Judith is een gedreven persoon en ik kijk uit naar haar volgende workshop. Mark Vijn - Talent Officer

  thumb Markjr Vijn
  11 oktober 2021
 • Ik heb Judith als coach zeer prettig ervaren. Zij gaat zeer professioneel te werk en wist in mijn situatie (burn-out verschijnselen) in vrij korte tijd de vinger op de zere plek te leggen. Haar insteek is dan niet dat ze je een pleister aanbiedt, maar dat je zelf de pijn kan gaan benoemen. Door het te benoemen en er op een andere manier tegen aan te kijken heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen emoties. En om dat inzicht te krijgen maakt Judith gebruik van haar jarenlange ervaring en expertise, wat in mijn geval zeer goed heeft gewerkt. Ik kan Judith daarom ook sterk aanbevelen aan één ieder die inzicht wil verkrijgen in de eigen persoon.

  thumb Robert Luit
  11 mei 2021
 • Judith is een hele fijne coach die daadwerkelijk luistert . Door haar gedegen coaching, haar methoden en begeleiding ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en daadkrachtiger hebben gemaakt. Judith reikt tools aan waar je te allen tijde naar terug kunt grijpen als je even dreigt te ‘struikelen’. Mijn coachingsessies met haar hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht.”

  thumb Donna Rinzema
  11 april 2021
 • goede coaching, helder en duidelijk en heb er veel aan gehad !!! top

  thumb Martijn Cap
  11 april 2021
 • Bij Meet me Coaching een workshop ACT gevolgd en gezien hoe de opbouw van een dergelijk traject verloopt. De groep was prettig, de inhoudelijke behandeling zeer interessant. Het enige minpunt was misschien dat we tijd tekort kwamen, maar daar zat niemand mee! Een echte aanrader!

  thumb Irene Koedijk
  11 oktober 2021
 • Ik kan Judith van Meet Me Coaching ten zeerste aanbevelen. Zij heeft mij gedurende een intensief traject geholpen van mijn burn-out klachten af te komen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor!

  thumb Marloes Meijer
  11 mei 2021
 • Prettige en fijne ACT trainingen doorlopen bij Judith van Meet Me. Weer een stuk zelfbewuster en wijzer geworden.

  thumb Rob van Zijp
  11 november 2021
 • Ik ben bij Judith terecht gekomen met een specifieke vraag, waarvan ik dacht dat deze voor mij actueel was. Judith is echter een laag dieper gegaan waardoor ik echt met mezelf aan de slag kon. Dit helpt me in het hier en nu maar geeft mij ook een goede basis voor de toekomst. Judith, heel veel dank voor alles wat ik bij jou heb mogen leren en ontdekken over mijzelf!

  thumb Dirkjan Verdonk
  11 mei 2021
 • Judith heeft meerdere coachingstrajecten voor ons begeleidt naar volle tevredenheid. Ze is scherp, kan goed een spiegel voorhouden en is daarnaast inlevend en betrokken bij de mens. Ze kan ieder op zijn eigen niveau de juiste tools aanreiken en mensen echt verder helpen en stimuleren in hun ontwikkeling.

  thumb Laura Oosterbaan
  11 april 2021

Neem hier contact op met Judith