Burn-out coach Leusden

Gezonde medewerkers die goed in hun vel zitten zijn essentieel voor elke organisatie. Toch kan het zijn dat, door een combinatie van factoren, een medewerker in een burn-out terecht komt. In zo’n geval is het zaak om een ervaren burn-out coach in Leusden in te schakelen. Meet Me Coaching helpt bedrijven met het herkennen en verhelpen van burn-outklachten. In een burn-out raken kan iedere werknemer overkomen, van junior tot management en directie. Denk je in jouw organisatie burn-outklachten te herkennen, neem dan contact op met dé burn-out coach van Leusden (vlakbij Amersfoort en Hilversum) en omgeving: Judith Willems van Meet Me Coaching.

Coaching vanuit ervaring

Graag stel ik me aan je voor; ik ben Judith Willems, coach, trainer en eigenaar van Meet Me Coaching. Ik heb ruim 18 jaar ervaring in het bedrijfsleven, waar ik managers en directieleden help zichzelf persoonlijk te ontwikkelen en beter te presteren. Hoe ik erbij ben gekomen om burn-out coach in Leusden en omgeving te worden? Als manager in het bedrijfsleven ben ik veel professionals met burn-out klachten tegengekomen. Ik zag de impact van burn-out op het bedrijfsleven en ben me hierin gaan specialiseren. Met ruim 18 jaar ervaring in toonaangevende organisaties mag ik mezelf dé burn-out coach voor het bedrijfsleven in Leusden en omgeving noemen.

Wanneer een burn-out coach inschakelen?

Wanneer is het tijd om voor jouw organisatie in Leusden een burn-out coach in te schakelen? Het is belangrijk burn-out in een vroeg stadium aan te pakken. Op die manier kun je langdurige uitval door een burn-out voorkomen. Het begint met het herkennen van de kenmerken van een burn-out. Merk je bij een medewerker in toenemende mate tekenen van stress, verminderde productiviteit en meer ziekmeldingen? Dan kan het goed zijn dat diegene tegen een burn-out aan zit. Voor de HR-medewerker is dit het moment om met de betreffende persoon om tafel te gaan. In dat gesprek leg je de vinger op de zere plek en bespreek je de mogelijkheid om een burn-out coach in Leusden in te schakelen. Kortom: hoe eerder, hoe beter.

Meer informatie over de ACT-methode vind je hier. Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen over mijn coaching, lees dan de reviews op Trustpilot.

Begeleiding uit de burn-out

Ook wanneer burn-out in een verder stadium zit en de bedrijfsarts al ingeschakeld is, heeft jouw organisatie in Leusden baat bij een burn-out coach. De bedrijfsarts bespreekt met de betrokkenen wanneer en op welke manier de medewerker in de organisatie terug zal keren. Daarbij is professionele begeleiding belangrijk. Als burn-out coach in omgeving Leusden kan ik jouw medewerker(s) begeleiden in het re-integratietraject. Het doel daarbij is niet de snelheid van re-integratie, maar het leggen van een nieuwe basis voor de langere termijn. We kijken waar de oorzaken van de stress liggen, bespreken wat er moet veranderen (zowel op het werk als privé) en maken de weg vrij voor een gezonde terugkeer in de organisatie.

The Choice Point door Dr Russ Harris, over wat ACT voor je kan doen

Nu een burn-out coach in Leusden inschakelen

Je hoeft niet te wachten tot de burn-out een feit is om een burn-out coach in Leusden in te schakelen. Ik maak graag alvast kennis met je organisatie en andersom kun je mij en Meet Me Coaching alvast leren kennen. Ik kan je dan meer handvatten geven om een burn-out te herkennen en mocht deze zich voordoen, dan weet je Meet Me Coaching te vinden. Kies je voor mij als coach, dan gaan we voor een langdurige relatie. Kijk dan hier met welke organisaties ik nog meer samenwerk of heb samengewerkt. Heb je vragen over hoe ik je organisatie in Leusden als burn-out coach kan bijstaan, dan kun je altijd contact met me opnemen.