Burn-out-coach Leusden

Gezonde medewerkers die goed in hun vel zitten zijn essentieel voor elke organisatie. Toch kan een burn-out optreden door een combinatie van factoren. In zo’n geval is het zaak om een ervaren burn-out coach in Leusden in te schakelen. Meet Me Coaching helpt bedrijven met het herkennen en verhelpen van burn-outklachten. Elke medewerker, van junior tot management en directie, kan een burn-out krijgen. Denk je in jouw organisatie burn-outklachten te herkennen, neem dan contact op met dé burn-out coach van Leusden (vlakbij Amersfoort en Hilversum) en omgeving: Judith Willems van Meet Me Coaching.

Burn-out coach Leusden

Coaching vanuit ervaring

Graag stel ik me aan je voor: Judith Willems, zelfstandig coach en trainer onder de vlag van mijn eigen bedrijf Meet Me Coaching. Ik heb inmiddels 16 ervaring in het bedrijfsleven, waar ik managers en directieleden help om beter in hun vel te zitten. Hoe ik erbij ben gekomen om burn-out coach in Leusden en omgeving te worden? Tijdens mijn coachingwerkzaamheden in het bedrijfsleven ben ik veel professionals met burn-outklachten tegengekomen. Ik wilde hen zo goed mogelijk helpen en heb me daartoe gespecialiseerd in het vakgebied. Inmiddels heb ik de papieren en ervaring in huis om mezelf dé burn-out coach voor het bedrijfsleven in Leusden en omgeving te noemen. 

Wanneer een burn-out coach inschakelen?

Wanneer is het tijd om voor jouw organisatie in Leusden een burn-out coach in te schakelen? Het is belangrijk de burn-out in een vroeg stadium aan te pakken. Op die manier kun je langdurige uitval door een burn-out voorkomen. Het begint met het herkennen van de kenmerken van een burn-out. Merk je bij een medewerker in toenemende mate tekenen van stress, verminderde productiviteit en/of meer ziekmeldingen? Dan kan het goed zijn dat de persoon tegen een burn-out aanzit. Voor de HR-medewerker is dit het moment om met de betreffende persoon om de tafel te gaan zitten. In dat gesprek leg je de vinger op de zere plek en bespreek je de mogelijkheid om een burn-out coach in Leusden in te schakelen. Kortom: hoe eerder, hoe beter.

Meer informatie over de ACT-methode vind je hier. Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen over mijn coaching, lees dan de reviews op Trustpilot.

Begeleiding uit de burn-out

Ook wanneer de burn-out in een verder stadium zit en de bedrijfsarts al ingeschakeld is, heeft jouw organisatie in Leusden baat bij een burn-out coach. De bedrijfsarts bespreekt met de betrokkenen wanneer en op welke manier de medewerker in de organisatie terug zal keren. Daarbij is professionele begeleiding belangrijk. Als burn-out coach in omgeving Leusden kan ik jouw medewerker(s) begeleiden in het re-integratietraject. Het doel daarbij is niet de snelheid van re-integratie, maar het leggen van een nieuwe basis voor de langere termijn. We kijken waar de oorzaken van de stress liggen, bespreken wat er moet veranderen (zowel op het werk als privé) en maken de weg vrij voor een gezonde terugkeer in de organisatie.

The Choice Point door Dr Russ Harris, over wat ACT voor je kan doen

Nu een burn-out coach in Leusden inschakelen

Je hoeft niet te wachten tot de burn-out een feit is om een burn-out coach in Leusden in te schakelen. Ik maak graag alvast kennis met je organisatie en andersom kun je mij en Meet Me Coaching alvast leren kennen. Ik kan je dan meer handvatten geven om een burn-out te herkennen en mocht deze zich voordoen, dan weet je Meet Me Coaching te vinden. Kies je voor mij als coach, dan gaan we voor een langdurige relatie. Kijk dan hier met welke organisaties ik nog meer samenwerk of heb samengewerkt. Heb je vragen over hoe ik je organisatie in Leusden als burn-out coach kan bijstaan, dan kun je altijd contact met me opnemen.

Wat kan ik voor je betekenen?