Burn-out coach Hilversum

Niet kunnen slapen, prikkelbaarheid, concentratieproblemen, complete radeloosheid… de klachten die bij een burn-out komen kijken zijn niet mis. Dat je op zoek bent gegaan naar een burn-out coach in Hilversum is dan ook een belangrijke stap. Graag stel ik me aan je voor: Judith Willems, oprichter van en burn-out coach bij Meet Me Coaching. Zullen we samen kijken hoe je de rust in je hoofd terug kan krijgen? Neem dan contact op met jouw burn-out coach nabij Hilversum (dichtbij Amersfoort, Leusden en Nijkerk).

Horden overwinnen

Als je op zoek bent naar een burn-out coach in Hilversum, dan heb je al twee grote horden overwonnen in het bestrijden van je burn-out. Het herkennen van het probleem is nummer één. Daarna volgt het verzamelen van moed en energie om er iets aan te doen. Iedereen die weleens met burn-outklachten te maken heeft gehad, weet dat zelfs de meest eenvoudige klussen al te veel kunnen zijn. Petje af dus, dat je besloten hebt een burn-out coach in Hilversum te zoeken!

Invloed op je leven

In de jaren dat ik als interim manager in het bedrijfsleven werkte, kwam ik in aanraking met werknemers die een burn-out hadden. Ik zag toen al, bij junior-werknemers tot directieleden, wat een gigantische invloed een burn-out heeft op je leven. Zestien jaar geleden heb ik besloten om voor mezelf te beginnen en me te richten op mensen met een burn-out. Na de nodige opleidingen ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf, Meet Me Coaching. Vanuit Leusden werk ik als burn-out coach voor mensen uit het hele land, waaronder Hilversum, Amersfoort en Utrecht. Inmiddels heb ik al veel werknemers bijgestaan met het succesvol overwinnen van hun burn-out. Van alle methoden waar ik in de loop der jaren mee heb gewerkt, is Acceptance and Commitment Therapy (ACT), de meest effectieve methode.Kijk hier bij Trustpilotvoor onafhankelijke reviews over mij.

ACT-methode

De ACT-methode gaat uit van jouw eigen waarden en hoe je hiernaar kunt handelen. Vaak zie je bij mensen met een burn-out dat ze teveel van zichzelf af zijn komen te staan, zonder dat ze zich daarvan bewust zijn. Ook kijken we naar de invloed van je eigen gedachten op je dagelijks leven. Onbewust saboteer jij jezelf met jouw gedachten. Met hulp van je burn-out coach in Hilversum, zorg je ervoor dat je weer dichter bij je eigen waarden komt en leer je keuzes te maken richting die waarden. Je leert losser te komen van je saboterende gedachten en zult ervaren dat je flexibeler in het leven komt te staan, zodat je weer rust en ruimte gaat ervaren.

ACT staat voor ‘Acceptance & Commitment Therapy’. Dit is een vorm van cognitieve gedragstherapie die wetenschappelijk bewezen effectief is.

The Choice Point door Dr Russ Harris, over wat ACT voor je kan doen

Burn-out coach in Hilversum: vrijblijvend kennismaken

Nu je zo ver bent gekomen met het herkennen van je burn-out en besloten hebt hier hulp bij te gaan zoeken, wil ik je graag uitnodigen om kosteloos kennis met me te maken. Hiervoor kan je me bellen op 06-55182801. Is de telefoon pakken nog een te grote drempel voor je, mail me dan voor een afspraak om vrijblijvend kennis te maken. Mijn praktijk is goed bereikbaar vanaf Hilversum.