Burn-out coach Amersfoort

Ik stel me graag aan je voor: mijn naam is Judith Willems, specialist in burn-out coaching en persoonlijke ontwikkeling. Na twaalf jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ben ik in 2005 begonnen met mijn eigen bedrijf, waarin ik management- en directieleden van verschillende bedrijven coach. In het bedrijfsleven ben ik veel in aanraking gekomen met mensen met een burn-out en ik wilde graag mijn expertise inzetten om deze mensen te helpen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot Meet Me Coaching.

Kwaliteit tot in de puntjes doorgevoerd

Mijn coachtraject is 8 sessies en elke sessie duurt 2 uur. Daarin gaan we flink aan de slag. We praten niet alleen, we doen ook veel oefeningen die je helpen te voelen wat je nu eigenlijk doet. Je krijgt een werkboek en toegang tot een app, zodat je ook na de sessies bezig blijft met jouw ontwikkeling. Dit helpt je om vooruit te komen. Ook is mijn coachkamer prettig en comfortabel. Je wordt er verwend met goede cappuccino. En als je liever een latte macchiato of gewone koffie hebt, kan dat ook. Of thee natuurlijk, van de menukaart kan je kiezen uit diverse smaken losse thee. Lekkere fudge, chocolade en nougat, bij mij word je in Leusden (vlakbij Amersfoort, Hilversum en Nijkerk ) de watten gelegd. Ben je op zoek naar een burn-out coach in Amersfoort, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Voordat je op zoek gaat naar een burn-out-coach in Amersfoort, heb je al een flink traject doorlopen. Het begint met het herkennen en erkennen van de klachten. Dat kan van alles zijn: je lichamelijk en geestelijk opgebrand voelen, slecht kunnen slapen, boos worden om onbelangrijke dingen, slecht kunnen concentreren. Herken je jezelf hierin? Vaak zien de mensen om jou heen eerder dat er iets aan de hand is dan jijzelf. Er komt echter een moment dat je ook zelf gaat beseffen dat er iets aan de hand is en dat het niet vanzelf over gaat. Veel mensen vinden het lastig te erkennen dat ze vlak voor of inmiddels al in een burn-out zitten. Terwijl juist die erkenning ervoor zorgt dat je hulp gaat zoeken en er iets aan kunt doen. Als gespecialiseerd burn-out coach kijk ik graag samen met jou wat ik voor jou kan betekenen.

Acceptance and Commitment Therapy – ACT

In de loop der jaren heb ik met verschillende methodes voor burn-out coaching gewerkt. Verreweg de beste methode is ACT, Acceptance and Commitment Therapy. Deze vorm van gedragstherapie is wetenschappelijk onderzocht en het is een bewezen effectieve methode. Omdat het zo goed werkt, wordt het steeds meer toegepast. Niet alleen voor burn-out en andere coaching, ook in revalidatie, bij depressie, angststoornissen en andere psychische klachten. In mijn praktijk zie ik keer op keer de kracht van ACT. Mijn aanpak, waarbij we samen kijken naar de onderliggende oorzaken van de burn-out, wordt door mijn cliënten als zeer prettig en doeltreffend ervaren. Meer informatie over de ACT-methode vind je hier. Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen over mijn coaching, lees dan de reviews op Trustpilot.

Ben ik de coach die jij zoekt?

Als je een burn-out hebt, is alles teveel moeite. Zelfs eenvoudige dingen zoals koffie zetten, de hond uitlaten of een praatje maken kunnen al te veel zijn. Ik begrijp dan ook helemaal dat het een flinke drempel is om contact op te nemen met een burn-out coach. Zie dat je inmiddels al zo ver bent gekomen, dat je je burn-out herkent en erkent en dat je daar iets aan wilt doen. Je zoekt immers niet voor niets naar een burn-out coach in Amersfoort! Ik wil je daarom graag aansporen om me te bellen voor een kosteloze kennismaking. Het is oké als je moeite hebt met het vertellen over je situatie. Ik weet de juiste vragen te stellen en heb vaak aan een half woord genoeg. Samen gaan we na of ik je kan helpen en of ik de burn-out coach in Amersfoort ben die bij jou past. Ik hoop spoedig van je te horen.

The Choice Point door Dr Russ Harris, over wat ACT voor je kan doen