Burn-out coach Nijkerk

Ben je verantwoordelijk voor het welzijn van werknemers in je organisatie, als leidinggevende, teamleider of HR-manager, dan ben je vanzelfsprekend alert op eventuele burn-outklachten. Zie je toenemende stress, verlies in productiviteit, stijgende ziekmeldingen of andere burn-out gerelateerde verschijnselen, dan kan het verstandig zijn om een burn-out coach in Nijkerk in te schakelen. Hoe eerder je actie onderneemt, hoe beter. Mijn naam is Judith Willems van Meet Me Coaching. Als burn-out coach in Nijkerk en omgeving heb ik ruime ervaring met het coachen van professionals met burn-outklachten. Neem vrijblijvend contact met me op, dan kijken we samen hoe we langdurige uitval binnen jouw organisatie kunnen voorkomen.

Mijn ervaring met burn-out coaching

Als burn-out coach sta ik jouw organisatie in Nijkerk (dichtbij Leusden, Hilversum en Amersfoort) graag terzijde. Laat ik beginnen iets meer over mezelf te vertellen. Vanuit het bedrijfsleven ben ik het coachvak ingerold. Hier hielp ik (vooral) management- en directieleden hun richting in het leven te hervinden. Ik kwam erachter dat burn-outklachten in alle lagen van de organisatie voorkomen en heb me toen gespecialiseerd als burn-out coach. Inmiddels werk ik ruim zestien jaar als burn-out coach en werk ik sinds een aantal jaren in Nijkerk en omgeving. Ben je benieuwd naar de ervaringen van klanten van Meet Me Coaching, deze hier kan je hier vinden.

Wanneer een burn-out coach inschakelen?

Wanneer is het tijd om voor jouw organisatie in Leusden een burn-out coach in te schakelen? Het is belangrijk de burn-out in een vroeg stadium aan te pakken. Op die manier kun je langdurige uitval door een burn-out voorkomen. Het begint met het herkennen van de kenmerken van een burn-out. Merk je bij een medewerker in toenemende mate tekenen van stress, verminderde productiviteit en/of meer ziekmeldingen? Dan kan het goed zijn dat de persoon tegen een burn-out aanzit. Voor de HR-medewerker is dit het moment om met de betreffende persoon om de tafel te gaan zitten. In dat gesprek leg je de vinger op de zere plek en bespreek je de mogelijkheid om een burn-out coach in Leusden in te schakelen. Kortom: hoe eerder, hoe beter.

Meer informatie over de ACT-methode vind je hier. Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen over mijn coaching, lees dan de reviews op Trustpilot.

Alvast kennismaken scheelt kostbare tijd

Wanneer een werknemer uitvalt door een burn-out, betekent dit meestal dat deze voor langere tijd in de ziektewet belandt. Het vroegtijdig herkennen van klachten en hierop actie ondernemen kan de verzuimperiode aanzienlijk verkorten. En als je een vertrouwde burn-out coach in omgeving Nijkerk in je bestand hebt, kan je snel schakelen wanneer dat nodig is. Neem daarom alvast contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kan je dan meer vertellen over burn-out en de methode die ik gebruik om professionals hieruit te begeleiden. Ook kunnen we kijken wat de mogelijkheden voor burn-out preventie zijn. Daarnaast zal ik je één en ander vragen over jouw organisatie, zodat ik daar een gevoel bij krijg. Zo is de kennismaking zinvol en kan je zien of ik de burn-out coach in omgeving Nijkerk voor jouw bedrijf ben.

The Choice Point door Dr Russ Harris, over wat ACT voor je kan doen

De methode van Meet Me Coaching

In mijn werk als burn-out coach in Nijkerk werk ik met ACT. ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy. We werken op een actieve manier aan het vergroten van mentale veerkracht. De basis is het herkennen en erkennen van gedachten en de invloed ervan op ons welzijn. Van daaruit werken we in een aantal sessies naar een meer ontspannen en daadkrachtige levenshouding. Lees hier meer over de ACT-methode en hoe we deze inzetten bij burn-out coaching in Nijkerk en omgeving. Deze methode is in elk stadium van de burn-out toe te passen. Echter, hoe eerder hoe beter.

Nu een burn-out coach in Nijkerk inschakelen

Of je nu vandaag of in de toekomst een burn-out coach nabij Nijkerk nodig hebt, ik maak graag kennis met jou en je organisatie. Wanneer een werknemer uitvalt vanwege burn-outklachten, dan wordt er met de bedrijfsarts een re-integratietraject ingezet. Meet Me Coaching kan de werknemer helpen terug te keren in de organisatie. Dat doen we met behulp van de genoemde ACT-methode, waarbij we tevens gebruik maken van een werkboek en de ACT-app. De methode helpt te voorkomen dat klachten terugkomen. Heb je vragen over hoe ik je organisatie in Nijkerk als burn-out coach kan bijstaan, dan kun je altijd contact met me opnemen. Spreken we binnenkort af voor een vrijblijvende kennismaking? Ik kijk ernaar uit!